Shomy 2 Napisano Februar 18, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da kupim motor u skorije vreme... S' obzirom da sam pocetnik (ne bas totalni, do sada sam vozio motor od 125 kubika...), interesuje me koji je od ova dva motora po vasem misljenju bolji za mene... Dilema koju imam je vezana za cilindre, da li je bolje jedan ili cetiri? (Uzmite u obzir to da sam vozac pocetnik) P.S. Vozio sam na moru, desetak dana, BMW F650GS i super sam se snalazio... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa pa to su slatke muke! Ja bih se opredelio za FZ6-N. Vozio sam oba pomenuta modela, al' mi se FZ6 vise dopao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 18, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si pocetnik onda je definitivno MT 03 bolji izbor ,ipak je ona 48 konja za razliku od FZ6 koji ima 100-tinak i pritom MT03 mnogo bolje povlaci sa malih obrtaja tj. ne trazi da se vrti kao agregat na FZ6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Februar 18, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako si pocetnik onda je definitivno MT 03 bolji izbor ,ipak je ona 48 konja za razliku od FZ6 koji ima 100-tinak i pritom MT03 mnogo bolje povlaci sa malih obrtaja tj. ne trazi da se vrti kao agregat na FZ6. Pa o tome sam i ja razmisljao, mislim da je 100 konja malo mnogo za mene... Mada FZ6-N postoji u dve verzije: S1 (78 konja) i S2 (98 konja)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 18, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si pocetnik onda je definitivno MT 03 bolji izbor ,ipak je ona 48 konja za razliku od FZ6 koji ima 100-tinak i pritom MT03 mnogo bolje povlaci sa malih obrtaja tj. ne trazi da se vrti kao agregat na FZ6. Pa o tome sam i ja razmisljao, mislim da je 100 konja malo mnogo za mene... Mada FZ6-N postoji u dve verzije: S1 (78 konja) i S2 (98 konja)... Ma opet je MT03 bolji motor za pocetnike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 18, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pametnije ti je uzeti MT, i lakse ces se navici na njega i bice kasnije jeftinije odrzavanje...A i mocnije mi izgleda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Februar 19, 2008 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Kao ponosni vlasnik FZ6 (dodushe S varijante), samo mogu da kazem da tih 100 konja, koliko u svojoj ergeli poseduje taj agregat, samo deluju zastrasujuce na papiru, inace su jako pitomi i ne predstavljaju neki problem kada treba mirno da povuku, a opet sa druge strane, itekako su agresivni kada vozac to od njih i ocekuje ( na visokim obrtajima ), tako da je moj predlog da se odlucis ipak za FZ6N, ako nista drugo, bar neko vreme ces biti siguran da ti nece zafaliiti snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Kao ponosni vlasnik FZ6 (dodushe S varijante), samo mogu da kazem da tih 100 konja, koliko u svojoj ergeli poseduje taj agregat, samo deluju zastrasujuce na papiru, inace su jako pitomi i ne predstavljaju neki problem kada treba mirno da povuku, a opet sa druge strane, itekako su agresivni kada vozac to od njih i ocekuje ( na visokim obrtajima ), tako da je moj predlog da se odlucis ipak za FZ6N, ako nista drugo, bar neko vreme ces biti siguran da ti nece zafaliiti snage. Apsolutno se slazem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dilema je postala trilema... :D Pao mi je na pamet i Ducati Monster 695... Molim za pomoc pri odabiru motora... Znaci u igri su tri motora: Yamaha FZ6-N S2, Yamaha MT-03 i Ducati Monster 695... Koji je od ova tri motora po vasem misljenju najbolji za mene, s' obzirom na to da sam pocetnik? Jel neko od vas vozio Monster 695? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Za tebe kao početnika ne valja ni jedan od ova tri, a po izboru bih rekao da ni kinta nije problem, tako da slobodno možeš da kupiš onaj koji ti je najlepši, tj. Monster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 26, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti preporucujem da kupis MT-03 i da si miran. Vjeruj meni da ti sigurno ne treba nista jace, a druzicete se jako lijepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti preporucujem da kupis MT-03 i da si miran. Vjeruj meni da ti sigurno ne treba nista jace, a druzicete se jako lijepo Nisam ja bas totalni pocetnik... Naravno da mi ne treba nista jace, nego moja dilema, odnosno trilema jeste broj cilindara... Plasim se da ce mi MT-03 biti naporan za voznju (mnogo cimanja, cima kad das gas, cima kad pustis gas)... Neki drugari koji voze FZ6 me ubedjuju da je motor veoma miran i da tek preko 10000 obrtaja divlja... Kazu da je veoma lak za voznju u neverovatno elastican... Nemam pojma... Zato mi je pao na pamet Monster jel je on motor sa dva cilindra i 73ks, pa reko to je bolje i od Mt-03 i od FZ6... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dilema tj. trilema reshena. Monster definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, ja sam mislio da ce ovo da mi pomogne da se odlucim... Kad ono, misljenja su podeljena tako da sam sada u jos vecoj trilemi... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 27, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Dilema tj. trilema reshena. Monster definitivno. Monster da , ali 696 ... ... i nova trilema - koju boju izabrati ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 27, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Izaberi motor po svojoj zdravoj logici i potrebama ...a ne zanoseci se koje cime.Stoji zdravo na zemlji i reci sebi sta ti treba. Ne trci pred rudu jer ti nece biti poslednji.Koji god izabrao "vozi polako da bi vozio dugo". Sa srecom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Februar 27, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izaberi motor po svojoj zdravoj logici i potrebama ...a ne zanoseci se koje cime.Stoji zdravo na zemlji i reci sebi sta ti treba. Ne trci pred rudu jer ti nece biti poslednji.Koji god izabrao "vozi polako da bi vozio dugo". Sa srecom ! To si potpuno upravu... Hvala puno na savetu, koji je vreovatno u ovoj mojoj trilemi najvazniji... Veruj mi ja imam dovoljno godina da znam koliko motor moze da bude opasan... Meni uopste ne treba neki brz motor, treba mi motor koji se lako vozi... Ono sto je najvaznije, ja znam da "neznam", tako da cu motor za prvo vreme voziti bas polako, i kroz uzivanje u voznji, sticati preko potrebno iskustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 27, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je van tvoje trileme ali ja bih ti preporucio kawasaki Z750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neznam zasto, ali ja ne volim kawasaki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A jesi ti čitao onu moju temu "Motor, konačno", što sam popunjavao do prije nekog vremena, kada sam je nepravedno zapostavio? Možda odatle možeš da izvučeš pokoji odgovor na pitanja koja tebe muče... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A jesi ti čitao onu moju temu "Motor, konačno", što sam popunjavao do prije nekog vremena, kada sam je nepravedno zapostavio? Možda odatle možeš da izvučeš pokoji odgovor na pitanja koja tebe muče... Pozdrav. JESAM !!! Majstore, svaka cast za detaljan opis motora i tvog osecaja kada si kupio isti... :D Zbog tog tvog texta sam odlucio da kupim FZ6-N... Hvala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisi pogresio! Motor je bombona i sigurno ce te u potpunosti zadovoljiti, i obavezno uzmi abs!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Motor bas i nije racionalna kupovina, zato... Najbolji je motor onaj koji ce ti izazvati najveci osmjeh TACKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...