Lolle 0 Napisano Octobar 6, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan Opet problem.. Ovih dana sam rasklapao masinu radi prociscavanja sistema i nakon vracanja svih delova i dugog pokusavanja da upalim motor dolazi do problema.. Motor prekida,pod punim gasom nece da cuje za vise od 2 sekunde,odma pocinje da se gasi,jedina mogucnost da postignem neku vecu brzinu mi je da postepeno dodajem gas,ali za to mi treba dobrih par kilometara. Nisam siguran sta je problem,ali mislim da je voda nekako dosla do masine,jer sam oprao filter goriva koji je bio katastrofa blago receno,ostavio sam ga ceo dan da se osusi i po meni je bio spreman da ga vratim. E kada sam upalio masinu iz auspuha su pocele da izlaze iste one fleke koje sam video kada sam prao filter. Ne razumem se nista previse oko motora,sasvim dovoljno da znam sta je sta i cemu sluzi,ali ovo ne znam kako da resim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 6, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan pokvario si nesto dok si popravljao nosi kod majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolle 0 Napisano Octobar 6, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan Znaci usro sam nesto Nista,pravac majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Octobar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to Aprilia iz profila, može jako skupo da te košta ako čačkaš sam a pritom se ne razumeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 6, 2014 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sistem kao kod Peugeot JetForce TSDI ubrizgavanje ili ti skupa igranka za popravku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Octobar 7, 2014 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Veoma komplikovan motor i skup za odrzavanje. Ne cackaj sam nista, samo dobar majstor, po mogucstvu ovlascen servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...