Lolle 0 Napisano Octobar 1, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je potrosnja ovog modela ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Octobar 2, 2014 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Neos 100cc (što je u suštini isto što i Aerox) i potrošnja je oko 4l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Octobar 2, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Previse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Octobar 2, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako aerox 50 trosi 4 - 4,5l na 100 km onda je potrosnja za aerox 100ccm oko 4l odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 2, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ako aerox 50 trosi 4 - 4,5l na 100 km onda je potrosnja za aerox 100ccm oko 4l odlicna Moj aerox 50 trosi izmedju 2,5-3l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Octobar 3, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan koji karburator imas msm kog promera?Ja na skuteru ima minarelli LC 50 agregat (kao i aerox i malaguti phantom) moj trosi oko 4l i phantom mog drugara isto a kako si ti dobio potrosnju 2,5 bi voleo da znam... sta ja da radim mom skuteru da toliko trosi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 3, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zakljucaj ga u garazu i nece nista da trosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Octobar 3, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan koji karburator imas msm kog promera?Ja na skuteru ima minarelli LC 50 agregat (kao i aerox i malaguti phantom) moj trosi oko 4l i phantom mog drugara isto a kako si ti dobio potrosnju 2,5 bi voleo da znam... sta ja da radim mom skuteru da toliko trosi??? Nemas ti minarelli LC masinu, ti imas kopiju minarelli LC masine. Zato i jeste tolika razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 3, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...pa tesko da je kopija LC-a (liquid cooled). Kinezi su kopirali samo AC (air cooled) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Octobar 3, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan ...pa tesko da je kopija LC-a (liquid cooled). Kinezi su kopirali samo AC (air cooled) Imas naravno , to nije nista komplikovano, naprimer PEDA H2O. Kopija Minerellia, ista masina kao na koleginom skuteru. EDIT : Ima i CPI GTR 50 isto vodeno hladjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Octobar 3, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i vizualno se veoma lako vidi izmedju original Minarellia i kopije Minarellia. VIZUALNE RAZLIKE kod Poklopca prenosa. Vizualne razlike kod pumpe za hladjenja. A sam prenos unutra je skroz drugaciji. Jer osovina radilice razlicite debljine kod Minarellia i kopije Minarellia. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Octobar 3, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kontam i ja da je kopija da trosi vise i da ide losije ali me buni to sto i drugarov malaguti trosi oko 4l (model f12) na malagutiju bi trebalo da je je minarelli original agregat ili gresim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Octobar 3, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Kontam i ja da je kopija da trosi vise i da ide losije ali me buni to sto i drugarov malaguti trosi oko 4l (model f12) na malagutiju bi trebalo da je je minarelli original agregat ili gresim ? Ne gresis, ali zavisi koji je karburator na njemu, jer Aerox nosi 12.5mm karb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Octobar 3, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan taj je i kod njega 12,5 delorto hehe vrv nije nastelovan kako valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Octobar 3, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan taj je i kod njega 12,5 delorto hehe vrv nije nastelovan kako valja Sa 12.5mm karburatorom, skuter ne bi trebao da moze da predje potrosnju od 3.5 litre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Octobar 3, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa i mene to buni ne ide mi nikako u glavu... ko zna kako je on izracunao da mu trosi oko 4l sve jedno on je taj skuter prodao i sad fura nekog daelima 125 4t... a sto se mog skuta tice nije mi stalo toliko do potrosnje OBOZAVAM sto je CVAJA i kad stanem na pumpu platim sta kaosta (kad nemam da platim ukradem caletu iz motorne testere xD ) nego da ne idemo vise u OFF unistih coveku temu sa mojom cvajom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...