profesor momir 250 Napisano Septembar 29, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno znate već, Zasavica je rukavac Save, blizu Mačvanske i Sremske Mitrovice... Imao nekog poslića u Sremskoj Mitrovici, pa naravno motorom... E pazi sad... Ideja za mnoge pa i mene... Šta raditi, kada imate ženu, koja neće da se voza sa vama na motoru, a da vam stalno ne čangriza, po sistemu eto opet ideš, a mi sami... kući... Ona autom a ja motorom... Zasavica, zajednički izlet... Za one koji nisu bili, da se upoznaju i obiđu ovaj rezervet prirode, a za one koji su bili da se podsete... Panoramska slika... Žena zadovoljna , samo cveta... Mali kompleks, ukusno sređen... Sa restoranom... Oborima sa domaćim životinjama... Divnim pogledom na rukavac, Zasavice... Pošto je sam kompleks mali, odlučujemo se za šetnju po pešačkoj stazi br 1... Posle 200, 300m mir tišina, kao da ste kilometrima otišli u prirodu... Drveće, valjda drenjine, trnjine, ni sam ne znam šta je... Domaće životinje na putu... Ovo levo sam ja... vaš putopisac... hahaha Evo jedna panoramska... Pošto je visok vodostaj, deo puta je poplavljen, ali i dosta nam je šetnje, pa se vraćamo nazad... Gulaš od mangulice... inače šišaju sa cenama, 700 din, ali kad je bal nek je maskenbal... Ručak... Eto, to je to jedno lepo provedeno nedeljno posle podne... Dva razloga za pisanje ovog putopisa... 1) Da svratite do Zasavice, ako niste bili... 2) Način kako da steknete bonus kod žene, ako neće da ide sa vama, motorom... Blizu destinacija, ona autom , vi motorom, pa imate bonus za sledaće vozanja... RAZMISLITE... Veliki pozdrav... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Septembar 29, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti sve ovo al mnogo to pesacenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunph 11 Napisano Septembar 29, 2014 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo, samo za nas koji nismo iz Sapca i nije bas blizu.Nego kad je nizak vodostaj moze li se kojekuda motorom ili je zabranjeno.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Septembar 29, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan ima li zmija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Septembar 29, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bug 1 Malo za kondiciju... grunph Nosio sam se mišlju da se provozam. Ne verujem da bi dopustili ulaz motorom, a i nema ni prostora... Staza za pešečenje nije duža od 2 - 3 km... Savan Teren je poprilično sredjen. U početku sam mislio da se trava kosi, medjutim mislim da oni koriste prirodne kosačice... Na livadama su stada goveda koja slobodno pasu... Pošto je trava uglavnom bila niska, nisam nešto ni razmišljao o zmijama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Septembar 29, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Majka mi je iz tog kraja a pokojni ujak je isao stalno tu na pecanje. A secam se da je stalno pominjao kako je puno zmija, onih vodenih koje nisu otrovne. Kao udju i u camac. A mozda je to zavisno i od godisnjeg doba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Septembar 30, 2014 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima zmija,moze se doci skoro uvek a sto se tice cena i svega ostalog bolje da vam ne pricam....moj savet vam je da odete i vidite,lepo je da se covek odmori,mirno i tiho ali da vam neko naplati sve to sto se tamo naplati NE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunph 11 Napisano Septembar 30, 2014 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Divno, samo cu u Srbiji biti tek sredinom Oktobra i ko zna kakav ce ''kijamet' da me doceka.Ako bog da lepo vreme ja cu se provozati a pozivam i sve 'namernike' na istu turu. Profesore hvala za predlog za lep vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Septembar 30, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Jadža grunph Dosta je bilo motora i ovaj put na parkingu... Bg, Ns, Va... Lepa priroda, mir, zelenilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1645 Napisano Octobar 1, 2014 Drug član, 1331 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan E pazi sad... Ideja za mnoge pa i mene... Šta raditi, kada imate ženu, koja neće da se voza sa vama na motoru, a da vam stalno ne čangriza, po sistemu eto opet ideš, a mi sami... kući... Heheh,kako mi je ovo poznato,dal sto je i meni zena Sapcanka ili su sve takve bez obzira na mesto proizvodnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Octobar 1, 2014 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima zmija,moze se doci skoro uvek a sto se tice cena i svega ostalog bolje da vam ne pricam....moj savet vam je da odete i vidite,lepo je da se covek odmori,mirno i tiho ali da vam neko naplati sve to sto se tamo naplati NE!!! Nema zmija, ako ne racunas konobare. Zena i ja otisli, i kao ajd da rucamo cuveni fol paprikas od mangulice, sok, pivo, dve kafe i dva paprikasa sa malo leba i kupus salate 2370,00. Na moje pitanje jel tu uracunao i lov na svinju, pa klanje, surenje, odgovorio da se zalim upravniku. Tako sam ja skontao da sam ispao magarac ko konj, veci nego sto ih oni tamo gaje. Da dodam i ulaz (za nas penzionere) 150 dinara po komadu. Jebes one vrapce i komarce i magarce, patke i rode kad te osisaju kao ovcu, i to u prirodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Octobar 1, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Профо, Коцељева дани зимнице субота 04.10. кува се и гулаш (срнећи....преко 100 екипа...такмичење)... А у недељу правац засавица... поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Octobar 1, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 2, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan gradomir - gajo Sad sam uhvatio bonus za pola godine... hehee Dane Deda Šure sa cenama... Ulaz po 200 din, gulaš 700 din... u centru Rima, pasta kakve oš za 7 e. ... al jbg... Naša posla... Jadža Hvala na info... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Octobar 3, 2014 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima zmija,moze se doci skoro uvek a sto se tice cena i svega ostalog bolje da vam ne pricam....moj savet vam je da odete i vidite,lepo je da se covek odmori,mirno i tiho ali da vam neko naplati sve to sto se tamo naplati NE!!! Nema zmija, ako ne racunas konobare. Zena i ja otisli, i kao ajd da rucamo cuveni fol paprikas od mangulice, sok, pivo, dve kafe i dva paprikasa sa malo leba i kupus salate 2370,00. Na moje pitanje jel tu uracunao i lov na svinju, pa klanje, surenje, odgovorio da se zalim upravniku. Tako sam ja skontao da sam ispao magarac ko konj, veci nego sto ih oni tamo gaje. Da dodam i ulaz (za nas penzionere) 150 dinara po komadu. Jebes one vrapce i komarce i magarce, patke i rode kad te osisaju kao ovcu, i to u prirodi. Ima zmija ali niste naisli na njih,da ste se vozali camcem videli bi ih verovatno....inace upravnik je direktor "starog kova",namazani lisac koji je uzeo za baru brdo novaca amerima,holandjanima...kamp je pun kampera,cene i jesu takve zbog svih njih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Octobar 3, 2014 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Inace za one koji vole vise divljine od ovoga na bari,par km dalje u Zasavici I,posle ostre krivine na izlazu postoji mesto gde je isto bara ali mnogo lepse i divljije...bez kafane,placanja i ostalih stvari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...