954 48 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan voila! https://plus.google.com/photos/103652559046285732410/albums/6070071630107731937 Hvala za fotke,strpljenje i promene pozicija slikanja...super su!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog od snimaka pre nego sto je pukla baterija na gopro-u... i naravno nisam uspeo da snimim najbrzi krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Octobar 16, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Super,dobra voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5954 Napisano Octobar 16, 2014 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ja tripujem jer vozim V2 masinu, ili su stvarno na većini snimaka koje pogledah sa navaka, rideri malo preagresivni po menjaču? Nisam po stazi peglao rednjake pa ne mogu da ocenim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 16, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan U kom smislu "preagresivni po menjaču"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5954 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šaltanje naniže i puštanje kvačila. Gledao sam i Charlijev snima sa prethodne strane, ista stvar.... Naglo puštanje kvačila, motor digne obrtaje u trenutku. Na onom snimku momak iz 4. spusti u 2. bez puštanja kvačila kad je u 3. Ja to kad bih uradio SV bi me obisao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Octobar 17, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan SV vuce iz niskih obrtaja,redni 4 bas i nece i trebaju mu obrtaji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5954 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan MA to je OK, nego mislim na otpuštanje kvačila prilikom šaltanja... Ne bitno, offujem bezveze, a nije mi to bila namera! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 17, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan kontam da tako koche motorom uz jaku prednju. slushao sam to ceo dan na zadnjoj krivini, takodje se chuje i kako guma popushta, rekao bih zadnja jer svi ostanu uspravni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 17, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sa kočenjem motorom, u pitanju je samo držanje motora u visokim obrtajima. Kočenje posebno na toj krivini zna da bude veoma jako tako da opušteno može da se spusti i dve brzine dole da bi motor ostao u visokim obrtajima. Ja sam čak gledao na jednom TD-u jednom momka na S/M-u da šalta iz pete u drugu. I da, prednja se čuje kako škripi ali ne pušta, ima dosta do puštanja @abarth_maniac Ja na primer imam proklizavajuće kvačilo koje dozvoljava da naglo pustim kvačilo bez bojazni od preteranog ubrzanja zadnjeg točka i nedajbože blokade. Tako da mogu poprilično oštro da ga otpustim mada mislim da je generalno stvar navike i osećaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije se cuju kocione plocice ako je skripa u pitnaju, zavisi ko sta ima na motoru. A sto se tice saltanja, npr ja kod boksa na kocenje dolazim 5-tom a drugom prolazim krivinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 17, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na Hungaroringu ponekad na kraju pravca iz 6. ubacim u 2. direktno. T.j. zabodem kočnicu i kad sam dovoljno usporio odvojim kvačilo opalim 4 puta menjač, dam međugas i pustim kvačilo. Ponekad. Ponekad išaltam iz dva puta u 4. pa u 2. Probao sam sve varijante i kontrolisao na qstarz data logeru nema nikakve razlike u "brzini gubljenja brzine" a mnogo je manje drkanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 18, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan evo josh jedan kratak video 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Octobar 28, 2014 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Charlie Brown! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3310 Napisano Octobar 28, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan kontam da tako koche motorom uz jaku prednju. slushao sam to ceo dan na zadnjoj krivini, takodje se chuje i kako guma popushta, rekao bih zadnja jer svi ostanu uspravni Škripa je od guma i to isključivo na glatkoj podlozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Novembar 25, 2014 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan kontam da tako koche motorom uz jaku prednju. slushao sam to ceo dan na zadnjoj krivini, takodje se chuje i kako guma popushta, rekao bih zadnja jer svi ostanu uspravni Škripa je od guma i to isključivo na glatkoj podlozi. Mozda sa super moto ,ali sa R-om mislim da je ipak do kocionih plocica i diskova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Decembar 6, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako nekom treba brz motor za NAVAK: http://www.roadracingworld.com/news/what-do-moto2-racebikes-cost/#.VH-efEbEMaw.facebook . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 6, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad ne vozimo da makar pričamo... Interesuje me kakva su vam iskustva sa onim crveno-belim krajevima staze (znam da ima ime za to ali ne znam kako se zove ) na Navaku? Ja sam ih nešto mnogo izbegavao jer su mi se činili klizavim. Aj neko ko ih je pošteno gazio nek napiše, jel može opušteno da se obara po njima i da se zateže gas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Decembar 6, 2014 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad ne vozimo da makar pričamo... Interesuje me kakva su vam iskustva sa onim crveno-belim krajevima staze (znam da ima ime za to ali ne znam kako se zove ) na Navaku? Ja sam ih nešto mnogo izbegavao jer su mi se činili klizavim. Aj neko ko ih je pošteno gazio nek napiše, jel može opušteno da se obara po njima i da se zateže gas? Par puta sam presao preko i kocio po istim(motor uspravljen) guma se ok ponasala,msm da nije to ona masna farba sto se koristi za obelezavanje pesackog itd(mozda gresim ),ali u svakom slucaju ne preporucujem pun gas po njima kad je motor oboren... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Decembar 6, 2014 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako nekom treba brz motor za NAVAK: http://www.roadracin...EbEMaw.facebook . phhh sta je to sicha, za te pare ima i nova Kawa H2 track only Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 7, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad ne vozimo da makar pričamo... Interesuje me kakva su vam iskustva sa onim crveno-belim krajevima staze (znam da ima ime za to ali ne znam kako se zove ) na Navaku? Ja sam ih nešto mnogo izbegavao jer su mi se činili klizavim. Aj neko ko ih je pošteno gazio nek napiše, jel može opušteno da se obara po njima i da se zateže gas? Par puta sam presao preko i kocio po istim(motor uspravljen) guma se ok ponasala,msm da nije to ona masna farba sto se koristi za obelezavanje pesackog itd(mozda gresim ),ali u svakom slucaju ne preporucujem pun gas po njima kad je motor oboren... E jbg Pa i ja sam to radio što i ti, mene interesuje da li ima neko iskustva sa obaranjem i odvrtanjem gasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Decembar 7, 2014 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad ne vozimo da makar pričamo... Interesuje me kakva su vam iskustva sa onim crveno-belim krajevima staze (znam da ima ime za to ali ne znam kako se zove ) na Navaku? Ja sam ih nešto mnogo izbegavao jer su mi se činili klizavim. Aj neko ko ih je pošteno gazio nek napiše, jel može opušteno da se obara po njima i da se zateže gas? Par puta sam presao preko i kocio po istim(motor uspravljen) guma se ok ponasala,msm da nije to ona masna farba sto se koristi za obelezavanje pesackog itd(mozda gresim ),ali u svakom slucaju ne preporucujem pun gas po njima kad je motor oboren... E jbg Pa i ja sam to radio što i ti, mene interesuje da li ima neko iskustva sa obaranjem i odvrtanjem gasa Probacemo sledece sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...