Harry 179 Napisano Septembar 26, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, pazario sam pre par dana Super Teneru( ) i agregat na nekih 5.000 obrtaja ima knedlu... u nižem stepenu prenosa probije tu knedlu kako-tako, a tamo 4. 5. brzina nema sanse, krene da krklja, dobija neki glup zvuk, itd.... sutra ću sa ćaletom da rasturam da proverim karburator, pumpu za gorivo, svećice itd... ima li neko predstavu ta može da bude?? unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 26, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Drug clan foruma Bokilic, provozaj se do njega ispod 5k obrtaja, a nazad se drzi za volan Sto se karburatora tice, pogotovo na ST na koju je slab, neces pogresiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Octobar 2, 2014 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ona Tenera sa Zelenog Venca? Žuta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Octobar 2, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ona Tenera sa Zelenog Venca? Žuta? bas ta!... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14987 Napisano Octobar 3, 2014 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, pazario sam pre par dana Super Teneru( ) i agregat na nekih 5.000 obrtaja ima knedlu... u nižem stepenu prenosa probije tu knedlu kako-tako, a tamo 4. 5. brzina nema sanse, krene da krklja, dobija neki glup zvuk, itd.... sutra ću sa ćaletom da rasturam da proverim karburator, pumpu za gorivo, svećice itd... ima li neko predstavu ta može da bude?? unapred hvala Šta si napravio kako ide,jel progutao knedlu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Octobar 3, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, pazario sam pre par dana Super Teneru( ) i agregat na nekih 5.000 obrtaja ima knedlu... u nižem stepenu prenosa probije tu knedlu kako-tako, a tamo 4. 5. brzina nema sanse, krene da krklja, dobija neki glup zvuk, itd.... sutra ću sa ćaletom da rasturam da proverim karburator, pumpu za gorivo, svećice itd... ima li neko predstavu ta može da bude?? unapred hvala Šta si napravio kako ide,jel progutao knedlu? nisam jos nista... bolestan sam cele nedelje, ubi me temperatura valjda ce mi biti malo bolje za vikend pa da cacnem malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Octobar 6, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posebno obrati paznju na dovod goriva. Probao sam taj motor i kad sam ga vozao nije imao taj problem, sto moze da govori da ima nedovoljno goriva, jer ne verujem da se nesto krupno desilo za kratko vreme. Znaci nedovoljno goriva ili pokidane membrane na karburatorima, meni bar tako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...