LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 25, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, treba mi sto pre informacija gde da kupim Lidokain u Beogradu. Izgleda da je nestasica, a meni vec razbise vene sa davanjem antibiotika, pa bi da olaksam sebi muke - sa Lidokainom mogu da ga primam "u debelo meso", ide mnogo lakse. Preorasmo gomilu apotea u BGD-u - nema nigde... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 25, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da pogledam ja sutra u Bijeljini,pa ako ima da ti posaljem Busom za BG. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 25, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Raspitao se sada kod prijatelja koji drze apoteke kod mene u gradu i kazu da ga nema u nabavci i da ga sigurno nece biti u skorije vreme. Jedino ako uspes neku staru zalihu na nadjes. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4786 Napisano Septembar 25, 2014 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze da prodje neka druga anestezija (umesto lidokaina), pokusaj u prodavnicama stomatoloske opreme...npr. Neodent. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Septembar 25, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ako nista ne nadjete, mogu da se raspitam u Bugarskoj da li ga ima!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Septembar 26, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Provericu u Sr. Mitrovici danas kad krenem sa posla da li slucajno ima, Ako nadjem javljam! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 26, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, treba mi sto pre informacija gde da kupim Lidokain u Beogradu. Izgleda da je nestasica, a meni vec razbise vene sa davanjem antibiotika, pa bi da olaksam sebi muke - sa Lidokainom mogu da ga primam "u debelo meso", ide mnogo lakse. Preorasmo gomilu apotea u BGD-u - nema nigde... Lucky u Bijeljini sam nasao Lidokain hlorid 2% -tni ( trenutno na stanju 3kom, a moze se naruciti koliko treba ), ako ti odgovara javi da ti narucim sutra koliko treba i da ti saljem. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 26, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, najlepse hvala svima koji su se angazovali, raspitivali i brinu o mom zdravlju. Zahvaljujuci kolegi, Lidokain je kupljen, spakovan u autobus, i sada putuje ka meni. Dakle, za sada vise ne treba, videcemo kako se situacija razvija. Na zivo su mi zasili prekjuce ranu od operacije. Na sve sto mi se desilo, jos su mi na zivo sekli i neko upaljeno tkivo na sred ledja, tacno na kicmi, da bi izvukli gnoj koji se stvorio. Sad i to treba zasiti, a trebace i za dodatne injekcije Longacefa, jer su mi vene "razbijene", ne mogu vise da nadju neko mesto gde mogu da zabodu iglu... Da 4 injekcije dnevno u stomak (primam ih vec skoro mesec dana) ne pominjem... Sreca da tu imam zalihe sala, pa ne boli mnogo Ljudi, ako ikako budem mogao da pomognem u buducnosti - tu sam ! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 26, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Septembar 26, 2014 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Ne zahvaljuj za takve stvari nego gledaj da se oporaviš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 26, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gledam, gledam. Nemate srece, necu ja skoro odavne - ni sa ovog sveta, ni sa BJB-a 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Septembar 27, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan burza samo sto pre ozdravi i nazad u sedlo pa kad si na mom pravcu prema bugarskoj da se vidimo brz oporavak zelim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...