free-spirited biker 0 Napisano Septembar 21, 2014 U prolazu, 5 postova Motocikl: K100RT BMW Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja polovnih delova ili novih za Motor BMW K100RT , K100 , i K100RS . Gde nabaviti , ako neko ima polovnih , novih , valjalo bi da nas posavetuje gde da se traze ili neka se neko javi ko ima ili mozda zna gde mogu da se nabave ti delovi. Meni licno treba ako neko moze da mi kaze gde mogu da nabavim semeringe prednje viljuske za BMW K100RT i treba mi cilindar zadnje kocnice ceo , moze polovan ili koliko je nov . Hvala vam svima u napred od svih iz Vukova Samotnjaka hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Semeringe možeš naručiti u Raduloviću u Novom Sadu a za ostalo se možeš obratiti Džeriju na broj +381-63-650-239 ili Đuri iz Kule +381-63-837-7198. pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
free-spirited biker 0 Napisano Septembar 21, 2014 U prolazu, 5 postova Motocikl: K100RT BMW Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno javljam sta sam uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...