Wolf 79 59 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku opremu koja mi je visak, pa ako nekome treba nek se javi. Oprema nije nesto posebno ali je ispravna i funkcionise... Kofer cca 30L (no name), dajem i neku plocu uz njega, kofer ima bravu koja je ispravna, imam 1 kljuc za njegaRukavice Spyder kožne, broj M (realno su L), Thinsulate 100g ispuna, ojacanja s gornje strane, imaju manja ostecenja od svakodnevnog koriscenja ali su u funkciji. To bi bilo to, ako nekome treba nek se javi, mogu da posaljem ili da pokupite licno na N.Beogradu. Ako se niko ne javi ide u reciklazu 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se za rukavice ako nisam zakasnio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 21, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ako tebi ne odgovaraju, mogu i ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 21, 2014 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Imas neku sliku koferceta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 21, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gest Послато са HUAWEI Y300-0100 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Septembar 21, 2014 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi okacio neku sliku kofera da vidim kakav je, pa ako Skolsu ne odgovara... Jel moze full face kaciga da stane u njega? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Okacio sam slike da ljudi vide sta dajem, ne bih da se neko zanosi da je nesto posebno i u ekstra stanju itd...ako ste i dalje zainteresovani ovako je islo javljanje: KOFER1. Skols (trazio prvo da vidi sliku)2. Lukabx3. Adler4. Dzoni19915. Miinja6. Marko1995 (takodje trazio sliku) - ne mogu reci dal staje full face kaciga jer imam jet kacigu koja opusteno staje u koferce RUKAVICE1. Dominator962. Bigbad86 Molim da potvrde prvi sa liste da li i dalje ostaju zainteresovani,ako ne onda idemo redom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1640 Napisano Septembar 21, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 21, 2014 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Odlican, ja samo da potvrdim rezervaciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja potvrdjujem , imas PP od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan LUKABX - uzima koferDOMINATOR96 - uzima rukavice Nek se jave ovih dana da to zavrsimo, psuje me zena sto drzim kofer na sred stana Inace kupio sam preko oglasa novi kofer i juce sam ga jedva namontirao, ovaj stari je za 2 klase bolji. Cak sam dobio i plocu za kacenje koja je falicna, haos ispao sa montazom...kinezi su ipak kinezi a Givi, Shad i Kappa su ipak s razlogom skupi, shvatio nakon montaze ovog kineskog cuda juce na skuter Skolsu se izvinjavam ovim putem, nadam se da nema ljutnje - Lukabx je uzeo kofer bez slike pa sam odlucio njemu da dam. Izvini! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...