sale z900 328 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je ranac za leđa koji ne propusta vodu i u koji moze da stane 15-ica lap top. Hvala svakom na bilo koji info! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trazis na poklon ili .... Ja imam ovaj Tekst koji želiš nije vodootporan ali ima kisnu navlaku . Uzeo ga pre ....ima 2 god i zadovoljan sam . I naravno nosim laptop u njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Trazim za sebe, skinuo sam kofere pa sada mi treba nesto gde mogu stvari da nosim i racunar. Dobar je ovaj, jel ima unutra neko ojacanje na dnu da se ne cepa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema ojacanja ali , kao sto rekoh , za ovo vreme koje ga imam nigde se nije "naceo" . Nije nesto mnogo velik ali za laptop , punjace miseve i sl. je taman . Kisna navlaka je integrisana s donje strane tako da ne moram da razmisljam da li sam je poneo ili ne , uvek je tu . Bem li ga , za te pare meni dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan A ovako nesto?? dobio sam ga na poklon, impregnirano platno, crvst, orginal sa homologacijom... dao bih ga jeftino, nisam ga ni jednom nosio. Skroz je nov! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Trazis na poklon ili .... Ja imam ovaj Tekst koji želiš nije vodootporan ali ima kisnu navlaku . Uzeo ga pre ....ima 2 god i zadovoljan sam . I naravno nosim laptop u njemu Hvala Aco na ponudi ali iskreno ne odgovara mi boja. Inace ranac je vrhunski. Bug, gde mogu da porucim i za koliko bi mi stigao!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 21, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Sekuli ili Beri sa foruma. Na datu cenu dodaj 5 odnosno 10% i cenu brze pošte u Srbiji Kad sam ja nešto od njega poručivao obično je dolazilo za 7-14 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Itanhant 0 Napisano Januar 28, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan To se najpre nalazi u radnjama koje prodaju kompijutersku opremu i u radnjama sa alpinistickom i ribo-lovackom opremom... Ja sam prosle god kupio u M-VIDEO (Russia) priblizno je bio oko 70e. Jedina mu je mana sto nema opasac oko stomaka, kod nas sam video slican kao ovaj, ali sa opasacem, sto je daleko bolje i sigurnije. Ako koga interesuje mogu da slikam. Ima pregrade za dva laptopa, i dosta nekih pregrada za kablove i ostale stvari. Po prilicno je i veliki, nekih 30l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja nov Mckinley beaver 35 link, nema pregradu za laptop, ali staje opušteno. kupio sam ga sebi...al nikad da dodje na red, imam 10 kojekakvih ranaca i torbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan manji metcelerov ima kisnu navlaku,kaiseve oko struka.Raja 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StankoBM 10 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Suzuki GSXR 750 TURBO Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio corduru sa ebay I nacrtam majstoru da ga napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StankoBM 10 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Suzuki GSXR 750 TURBO Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio corduru sa ebay I nacrtam majstoru da ga napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Februar 19, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neki kontakt tog majstora koji šije corduru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 19, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ubedljivo najbolji moto ranac za jako male pare, Louis ranac (20e) i nazalost nema ga vise ovakvog u prodaji, ima samo drugaciji model. Ja sam kupio dva komada. Evo imam jos jedan stoji mi nov. Puno pregrada i puno dzepova, ima dosta mesta, ima kisnu navlaku, a najvaznije je da sam ga testirao na 300km/h i pokazao se vrhunski. Znaci ja sam prezadovoljan. Koristim ga za sva putovanja, cak i bez motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 19, 2015 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se moze naci negde drugde..koliko je litara ranac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 19, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se moze naci negde drugde..koliko je litara ranac? Mislim da je oko 15-20 litara i bas ima mesta, a napisao sam da ima kisnu ciradu koju sam isto koristio na 150km/h - 200km/h i nije pustila ni kap vode. Ma ranac je brutalan za 20e. Primera radi, kada sam isao za Rusiju 2013, nosio sam samo tank torbu i taj ranac. I sve sam spakovao u te dve torbe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 19, 2015 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je lep..moracu i ja da pazarim neki..sad nzm od koliko bi mi litara trebao za par stvari( 3,4 majci isto toliko bermuda i jedne papuce) moracu da izguglam nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Mart 13, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj crni ne izgleda lose,a moze li u njega ful f. kaciga da stane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Mart 13, 2015 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam alpinestars ranac. Koristim ga vec 4.god. Moze dosta da stanje u njega ima i poseban dzep za lap top, ako ti je to bitno. Ja ga koristim stalno i stalno nesto nosim u njemu, moze dosta da stane, a mozes i kacigu da nosis na njemu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Mart 13, 2015 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan super je! Mislim da je oko 17l-20l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljaa 3 Napisano Mart 13, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta taj alpinestars ranac, bas je ekstra? I da li ima neko da proda tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Mart 16, 2015 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta taj alpinestars ranac, bas je ekstra? I da li ima neko da proda tako nesto? 99 Eur na FC Moto http://www.fc-moto.de/Alpinestars-Charger-Back-Pack/en?gclid=Cj0KEQjw_pmoBRDu986bpISz5ZsBEiQANiuHDKfEjoxXmr5HhDXX85_KqQPDE0nRoc0uRKle7TCAybgaAnSK8P8HAQ Za te pare ja bi pre uzeo Kriegu: http://www.fc-moto.de/Kriega-R15-Backpack Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljaa 3 Napisano Mart 16, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala wiggin,slazem se sa tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano April 8, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sama takodje uzeo alpinstars, ali sam nasao na popustu i platio ga 40e. Stvarno je dobar ranac, nostim lap top u njemu, a takodje sam pakovao i stvari, svaka preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano April 8, 2015 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima sad dosta ranceva sa mogucnoscu prekrivanja vodonepropusnom "kapuljacom" (ne znam kako da je nazovem). Ivuce se iz malog dzepa ranca i pokrice ceo ranac zategne se uckur, i ako kisa pada stvari ostanu suve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...