Bug1 235 Napisano Septembar 19, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju original kineski Bi Xenon Hi/lo HID conversion kit (tako pise) . http://onlinetuning....4362112.jpg?502 neki od ova tri , ako je bitno za nesto pogledacu tacno . Pre mesec dva crkne mi sijalica na levom faru (mada nije bitno koja je strana ) zamenio je takodje originalnom kineskom i cini mi se da se to poklapa s trenutkom kad pocinje da zeza . Prvi put u toku dana kad krenem , upalim svetla sve radi normalno tj. i levi i desni , kad stanem , ugasim svetla (normalno) posle nekog vremena kad krenem taj levi , na kom sam menjao sijalicu ne radi . Cuje se samo malo jace zujanje , msm iz one ....vece pravougaone stvari . Sutradan opet sve radi normalno . Ima li neko ideju sta je u pitanju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 894 Napisano Septembar 19, 2014 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da te zeza balast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 20, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju original kineski Bi Xenon Hi/lo HID conversion kit (tako pise) . http://onlinetuning....4362112.jpg?502 neki od ova tri , ako je bitno za nesto pogledacu tacno . Pre mesec dva crkne mi sijalica na levom faru (mada nije bitno koja je strana ) zamenio je takodje originalnom kineskom i cini mi se da se to poklapa s trenutkom kad pocinje da zeza . Prvi put u toku dana kad krenem , upalim svetla sve radi normalno tj. i levi i desni , kad stanem , ugasim svetla (normalno) posle nekog vremena kad krenem taj levi , na kom sam menjao sijalicu ne radi . Cuje se samo malo jace zujanje , msm iz one ....vece pravougaone stvari . Sutradan opet sve radi normalno . Ima li neko ideju sta je u pitanju ? desilo mi se to 2 puta. prvi put je riknuo balast a drugi put sijalica. koja je fora sa zujanjem nemam pojma. da i jednom mi se desilo kad sam stavio AC balast na DC sijalicu, al tad je sijalica treperila kao stroboskop. zameni balastima mesta i ako nastavi na tom faru onda je sijalica ako predje na drugi onda je balast. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...