Panco.KV 186 Napisano Septembar 18, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Navigacija je kao nova ...ja sam prvi vlasnik neke stvari nisu ni koriscene iz opreme ...moze i u konpletu sa Touratech nosacem sa zakljucavanjem a i bez. navigacija je kao NOVA bukvalno Doktor sa foruma ju je video. Cena konplet je 290e a bez Touratecha je 230e i 70e. Panco 062312693 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Septembar 18, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato 3 min posle oglasa .. Lock ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Septembar 18, 2014 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao ni da pohvalim...Novi vlasnik je dosao do odlicnog GPS-a. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...