Milun XT 0 Napisano Septembar 17, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT 660R Prijavi odgovor kao problematičan Moje ime je Milun. Pre tri meseca sam konacno odlucio da polazem za A i kupim motor. U pitanju je Yamaha XT 660R. Ujedno, to je i moj prvi motor pre njega gotovo da i nisam vozio motore (ako se ne racuna par krugova po kraju). Oduvek sam bio ljubitelj enduro motora, a sada sam resio i da posedujem jedan. Sve u svemu, za nekih tri meseca sam presao oko 2.500 km, i moram priznati da samo odusevljen voznjom i da mi je zao sto sebi nisam ranije priustio motor. Uzgred, imam 29 godina. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EMKA92 3 Napisano Septembar 17, 2014 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i meni je drago sto si uvideo kolika to ljubav moze da bude ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Septembar 19, 2014 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lallo 9 Napisano Septembar 24, 2014 U prolazu, 38 postova Motocikl: Honda Dominator trenutno. Nekada: Triumph Speed Twin 5T-1939,Lambretta 150-1961,BMW R25-1954 Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti dao Milune ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...