Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 17, 2014 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moja draga Suzana. Motor je kupljen od prvog vlasnika u Italiji, a kod mene je skoro 5 godina. -pocetkom jula je uradjen redovni servis(ulje, filter, svecice) -Pre manje 1000km zamenjeni : akumulator, lanac i lancanici, semerinzi i ulje u viljuskama, prednje plocice, kao i zadnja guma. prednja moze jos koju sezonu. -od dodatne opreme poseduje tvrdje opruge u viljuskama marke WP i race auspuh iz ade sa db killer-om. ima i slajdere na ramu. odnosno samo jednu kuglu jer je nekom bilo zanimljivo da mi odvrne u gradu drugu -motor nije noc proveo na ulici, i za svoje godiste odlicno je ocuvan. ima ostecenje na tanku kada mi je pao u dvoristu prilikom spustanja sa stendera(vidi se na slikama). nije havarisan niti je imao kakvih padova sem tog. motor nije akan po gradu vec je vozen na duzim turama (11 drzava je pregazio ). -godiste je 2000. , registrovan je do kraja jula sledece godine i na mom je imenu. presao je 43949 km. cena : 2100 eura. -moj br telefona je 0605758705, odgovaram na sms a na pozive posle 12 . motor je u Zrenjaninu. pozdrav svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Septembar 17, 2014 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oj kolega? Danas sam bio da Zr i video te. Koji je razlog prodaje ako nije tajna? Ranko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 17, 2014 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Hej matori nije tajna. Veliki SV je u planu, tako da mala mora da ide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Septembar 17, 2014 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Postujem!!!! :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 18, 2014 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga. Kupio motor kad i ja, preko istog čoveka, prodaje motor kad i ja iz istog razloga kao i ja. Aj čik ko će prvi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 19, 2014 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Veliki umovi slicno razmisljaju ... ako cemo tako, nova cena 2000 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan isprazni sanduce puno ti je poruka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Septembar 21, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom momci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 22, 2014 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Fala batice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...