Mikka 431 Napisano Februar 17, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan HVALA ! Kad je nesto lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan HVALA ! Kad je nesto lepo... slažem se sa zelenim kolegom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 806 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidjaju mi se ovi migavci...al ninja je ninja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo i oficijalnog vozila za savremene ninje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
outlawbg 0 Napisano Februar 17, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Februar 17, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Nindza 250? Migavci su zanimljivi - nesto novo - volim novo, ali nikad nebih uzeo motor sa migavcima na retrovizorima ( lome se prvi pri padu a zamena je extra skupa). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan zeleni je nova desetka, sivi starija šestica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Nindza 250? Migavci su zanimljivi - nesto novo - volim novo, ali nikad nebih uzeo motor sa migavcima na retrovizorima ( lome se prvi pri padu a zamena je extra skupa). Ma kakvi 250??? Nova ZX10 Hvala Mikko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Nova ZX10 Hvala Mikko voziš Yamahu a KAWASAKI ti u krvi, je li? znam kako ti je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 17, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Meni ruzno, maska mu malo jaca nego na Z750, a i ima neki fazon CC muve, koji mi se ne svidja, a migavci ... ili ja samo trazim dlaku u jajetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Lepo pise u naslovu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A poreklo vodi sa : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Chudnovati retrovizori, ruznjikavi farovi i bljak zmigavci, ostalo je ok, mada vec pomalo "zastarelo pre nego sto se i pojavilo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, manite se komentarisanja modela. Nije ova tema za svakog, naslov tako kaze!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da si malko prebukvalno shvatio naslov teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da si malko prebukvalno shvatio naslov teme. Druze, ali mislim da nije za komentarisanje. Jer bi se onda postavilo pitanje "sta mislite o novom Kawasakiu" ili nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Februar 17, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan A poreklo vodi sa : Zajebana slika skroz! 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Februar 18, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Na forumima su svake teme za svakoga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Februar 18, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Nije losa ova nova 10ka, ali mi je zalicila na nesto manje i dosta jeftinije pa reko to novi Nindzza 250. Starija 10ka je mnogo lepsa i mnogo bolje izgleda, taj bih uzeo bez razmisljanja (da se moze) ali ovaj novi ima neki "Kineski smek" - bez uvreda, ali znam da ce ih biti, meni se tako cini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Februar 18, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Meni se iskreno ne svidja,po mom misljenju ubrljali su ga,kao i k7 1000 i k8.... a da i honda naravno,ovaj novi cbr 1000....znaci samo yamaha se drzi u normali :D sto se tice ovog,cudno mi je skarabudzen,ko muva od napred i ne lici mi na R model u potpunosti,al imam osecaj da je uzivo lepsi...s toga zx10r iz 2004/2005 i dalje najlepsi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
outlawbg 0 Napisano Februar 18, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Februar 18, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Sad znam - ovo je 250, vido sam (na slikama) '07 ali sam mislio da su preradili ovaj novi '08. Nesumnjam da je masina zver i "raketa medju nogama" ;D ali ipak - kao da ga je Quinqi dizajnirao - takodje nesumnjam ni na kvalitet - govorim samo o izgledu, mada Quinqi uopste nije lose dizajniran, ali je izgleda Kawa ovim modelom podlegla uticajima iz Kine - dizajnerskim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 18, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ma samo da im malo ponestane te zelene boje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 18, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nece im ponestati zelene boje dogod tece u nama zelena krv kawa je kawa najlepsi modeli izlaze upravo od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...