Rober 25 Napisano Septembar 14, 2014 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, trenutno se nalazim u Nemackoj (sam SZ na granici sa Holandijom) i u procesu sam dobijanja EU pasosa.To bi trebalo da stigne za nekih 5 meseci....U medjuvremenu bilo bi dobro da se nadje neki poslovni angazman bilo koje vrste, posto bez validnih papira ovde je skoro nemoguce naci posao na crno, a ja sam, sem toga, trenutno u jako malom mestu gde bas i nema puno prilika za pokusavanje, a okolina mi je uglavnom penzionersko-staticno-indifirenetna Struka mi je metalsko-zavarivacka, sa svim sto takav posao ukljucuje.Mig/tig/rel zavaribanje, priprema materijala, celik/prohrom, kovani elementi (izrada i sklapanje), montaza i projektovanje svih vrsta konstrukcija...... Kao sto rekoh, bilo kakav angazman odgovara, znaci struka nije uslov.Lokacija takodje nije uslov, jer se mogu lako prelocirati na neko drugo mesto u Nemackoj/Holandiji. Vozacka dozvola A i B kategorije Jezici-Srpski, madjarski i engleski. Svaka ideja, ponuda ili predlog su dobrodosli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...