dukikos 28 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Kao sto obicaji nalazu da se predstavim... Zovem se Dusan Jovanovic,imam 26 godina,sa Kosova sam zivim nedaleko od Pristine...zavrsio sam akademiju likovne umetnosti... Inace pratim desavanja na forumu godinu dana unazad,i red je dosao da se i uclanim. Sto se tice iskustva na dva tocka vozim od svoje 13god.do sada sam imao nekoliko skutera od prosle godine sam vlasnik Yamahe majesty 250 03. pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kefalo 0 Napisano Septembar 6, 2014 U prolazu, 1 post Motocikl: Honda CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodšao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan hvala bolje vas nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...