velimirjevtic 470 Napisano Avgust 28, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da su mi planovi za leto manje vise propali zbog nenajavljenog kasnjenja plate od 2 meseca, usled toga i otkazivanje kupovine novog motora a i ono sto je ostalo od prodaje starog se malo istanjilo jos da ne pominjem neke malere i probleme koji su se pojavili u zadnja 3 meseca, resih da uzmem dve nedelje godisnjeg da izbegnem losu atmosferu u firmi i pobegnem malo iz Beograda, sa budzetom nula jedino sto mi je preostalo je da malo odem do matorih u Uzice. Tokom onih kisa u Beograd stan u kojem sam ziveo posto je bio u suterenu se toliko nakupio vlage da sam zapatio neke sampinjone, peniciline i ostale gljive pa se i dan danas cesem kao da imam buve i iskacu mi neki plikovi po rukama cim nesto potegnem malo i iziritiram kozu sto me cini veoma nervoznim. Ovde se vec danima oblaka, razvedrava i barem jednom dnevno padne kisa, sinoc takodje, ja sve nervozniji resim da moram negde da izletim da se izvozam i smirim, jutros delimicno oblacno, prelomim, idem da se provozam pa kud pukne, ponesem aparat, uzmem caletov motor i krenem. Jelova gora, se nalazi pored Uzica, mestasce koje je u odnosu na grad (rupu) na prilicno vecoj nadmorskoj visini, sa blago razvijenim etno turizmom, locikavim putem prepunim serpentina i sa gotovo nula saobracaja, kad god uhvatim priliku volim da odem gore i izvozam se pa evo par fotografija sa danasnje voznje definitivno previsoka zadnja guma za ovaj motor ovde sam malo pobegao oblaku koji me je pratio duz celog puta spomen cesma je bila ujedno i kraj asfaltnog puta pa sam resio da okrenem nazad malo pogleda crkva Sv. Nikolaja sa sve odvratim elektro postrojenjem kucica iz snova, koliko sam primetio moze se iznajmiti za nocenje jos malo prirode put nazad i naravno stvar koja je mi je pruzila danasnje uzivanje A evo i par fotografija iste rute u jesen 2012. koje slucajno pronadjoh na racunaru, ipak jesen daje pun dozivljaj ovog predela tadasnjeg magarenceta 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Avgust 28, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I jesi li se "sredio" posle voznje? :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 28, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan I jesi li se "sredio" posle voznje? :-D pfffffff, k'o nov, nisam ni predpostavljao koliko mi je nedostajala voznja, nastavljam sa "terapijom" i narednih dana, treba se vratiti na posao 8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12072 Napisano Avgust 31, 2014 Drug član, 1306 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Uh kolka guma sunce ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 2, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan verujem da se guma vise istrosi na repu nego na asfaltu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Septembar 2, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan verujem da se guma vise istrosi na repu nego na asfaltu za divno cudo cak i kad sedi neko pozadi ne dohvata ali je uzas kad se obara motor, mora neka 60ica na prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...