Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem auspuh za Suzuki dr125sm

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Suzuki dr125sm

Pozdrav prijatelji,

Zelim da promenim fabricki ausuh sa Suzukija dr125sm, 2009.god. Prvi mi je put da bilo sta oko auspuha petljam i iskreno ne razumem se previse. Starije kolege su mi rekle da bi dobrim auspuhom dobio jaci zvuk, po neku konjsku snagu vise dok bi potrosnja ostala ista.

Auspuh zelim da promenim prvenstveno zbog zvuka i time postanem malo bezbedniji za saobracaj. Zeleo bih da dobijem savete kao i ponude koji auspuh da uzmem i da li bi bilo ok staviti neki polovni. Kineski me ne zanimaju.

Hvala!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ★★★★★, 654 postova

Стави било који отворени ауспух, само гледај да одговара за тај мотор, битан ти је пречник издувне гране ту где се спаја са лонцем.

• U prolazu, 13 postova

Hoces da kazes da je sve jedno koji cu da stavim ,dokle god odgovara mojoj izduvnoj grani? Malo mi je tesko da poverujem da cu isti efekat postici kineskim kao i nekim ozbiljnijim auspuhom... Mozda gresim, ali kao sto sam vec napomenuo zaista ne znam mnogo o auspusima i otvoren sam da cujem sve vase savete i sugestije.

Takodje bih voleo da mi neko napise gde da pogledam auspuhe, kao i da li u obzir dolaze polovni? Ono sto mi je cilj da dobijem jeste bolji zvuk, malo jacine a da potrosnja znatnije ne poraste... recenemo mi je da je to moguce :)

• ★★★★★, 654 postova

Па ако хоћеш да се чује гласно као што си написао онда ти треба отворен ауспух, е сад који ћеш узети то је на теби, можеш отворити и тај фабрички ауспух па ће бити гласан

• U prolazu, 13 postova

A ukoliko bih samo svom auspuhu skinuo prigusivac, tj otvorio ga, sta milsis da bi dobio time? tj jel bi bilo neke promene u zvuku na jace tj bolje? :)

• ★★★★★, 654 postova

Па био би гласнији, а какав би звук био то не знам. Обично кад се све повади из фабричког ауспуха, унутра се убаци вуна и перфорирана цев, онда се гласно чује и има одличан звук :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja