Jump to content

Moto Zajednica

Kako resiti problem sa Servisom

Recommended Posts

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Lazarevića ne poznajem i ne znam kakav je majstor i čovek ....ALI da je moj motor i da sam JA dao 700 EURA za popravku i te kako bih taj motor oterao nazad komd majstora da ga sredi kao svet ili da vrtai novac ako ne ume da ga sredi ....

Mada JA NEBIH MOTOR KOJI JE TEK SASTAVLJEN VRTEO NA 10000 VEĆ SAMO DO 4-5000 PLAFON..... ali to sam samo ja....1hmm.gif

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9503 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Radionica koja primljene motore drzi pod vedrim nebom, na milost vremenskim uslovima, prolaznicima, kokoskama, bubamarama1aha.gif i svemu restom obilazim u siiiirokom luku... Rad sa tri navarena kljuca i kineskim setom gedora uz cenu ruku dostojnu neurohirurga... Ne govorim o Lazarevicu, vec uopsteno o ljudima koji posle popravke dva trimera pod tremom otvore radionicu i pocaste sebe titulom Majstora!

Izvinjavam se na off-u ali pre ostavljanja motora kude/kamo treba se oko sebe osvrnuti i gledati malo, klip koji ceka ugradnju ako "lezi na ladnom betonu" ili komsijin klinac skace po auspuhu u pokusaju da sedne na motor, bezi koliko te gume nose!

Posao servisiranja i same popravke neuki "majstori" svojom su pricom koja se godinama razvijala i napredovala mistifikovali tu masinu motocikla, to je nesto posebno i za otklanjanje kvarova ekstremno tesko uz upotrebu alata koje ni NASA ne poznaje...

Pozdrav Nenad.

• Podržavam 1

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Primetio sam da ima bolje motorno kocenje i da malo bolje poteze obrtaje,Nadam se da je stavio nove gumice i karike kao sto je rekao,motor sad ima 320 km posle zamene karika

Ja ga nebih odvrtao preko 5-6000 dok ne predjem 1000 km. (laganica do mora i nazad)

Za to vrijeme pratis ulje redovno (svakih 100-inak km). Ako i popije koju u tom periodu, nije neka katastrofa,

ali nebi smjelo otici ispod minimuma. Onda zamjenis ulje i filter, pa pun gas.

Ukoliko ti znacajno trosi ili nastavi da trosi posle 1000 km > reklamacija. :neznam:

• U prolazu, 65 postova

Motor je do 850 km potrosio nekih 400 grama ulja i sad je sve ok potrrosnja je prestala,nema dima,ima po malo crnog dima kad popustim gas ali vise nije plav,predpostavljam da je to do sagorevanja goriva,sad na satu ima 1200 km ide kao raketa drugom brzinom skace na zadnjaka bez problema :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja