djura 28 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zvrn, zvrn....dobar dan ja sam cika iz FedEx-a, imam nesto za vas.... A volim da otpakujem stvari, ali me Svaba uvek zajebe.... a jes' leeeepaaaaa.... Aj' pa da mi pozelim da najtvrdja stvar koja je bude udarila, bude kap kise....dobro, moze i neki debeli insekt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 15, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan UH, ODLICNA sara! Aj bar neko da ne uzme jednobojnu, way to go Djuka! U zdravlju da je nosis! P.S. Ajde mi, ako te ne mrzi, procitaj od iznutra tacnu velicinu i oznaku kalupa. Trebalo bi da pise nesto tipa: "M 7-71/2". M je oznaka za obim glave, a ovi brojevi su oznaka kalupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan He,he, bas si docarao kroz fotke trenutak decije radosti ...paket, pa sta ima unutra i "igracka "napolje ..yupiiii! Mi delimo taj osecaj sa klincima kad su ove nase stvari u pitanju a pogotovu ovako lepe. U zdravlju je nosio ! Prava je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 15, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Slaze ti se sa bojama buduceg motora. Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ganut! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Ajde mi, ako te ne mrzi, procitaj od iznutra tacnu velicinu i oznaku kalupa. Trebalo bi da pise nesto tipa: "M 7-71/2". M je oznaka za obim glave, a ovi brojevi su oznaka kalupa. pise size M 7-7 1/8 Made in Japan ;D to ti dodje nesto oko 57-58cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ganut! i ja sam zbog tvoje dve schuberthiceC2 i onom jednom sto je doslao kao kusur. Da ih ti i Ksenija iznosite za sve pare. PS vidis kako mi Srbi to iskreno i bez ironije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ganut! i ja sam zbog tvoje dve schuberthiceC2 i onom jednom sto je doslao kao kusur. Da ih ti i Ksenija iznosite za sve pare. PS vidis kako mi Srbi to iskreno i bez ironije Ma znam. I ja isto! ;D Nego hočeš li poništiti i ovo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo da je nosis.Jel stvarno stigla preko dhl-a ili si je ovde negde kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 16, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Nije sto je lepa, nego tebi dobro stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 16, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo da je nosis.Jel stvarno stigla preko dhl-a ili si je ovde negde kupio? hvala. Stvarno je stigla ali FedExom - u "moj drugi stan" kod Svabe (moj drug) u USA Nije sto je lepa, nego tebi dobro stoji... Znam da ovo mislis iz dubine duse i da govoris iskreno i od srca. Hvala ti ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa je :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lepo, uzivaj za sve pare ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 16, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ipak arai ! ;D nice ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Februar 17, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Lep osecaj, nova kaciga pa jos Arai, neka je sa srecom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...