ljadza 331 Napisano Avgust 23, 2014 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis, iskreno Marokanac Vi znate da živite i uživate. Jedino ste u Đerdapu, mogli da organizujete uspon na vidikovac Ploče, odakle se pruža fantastičan pogled na Kazan. Cela alcija se organizuje sa NP Đerdap i prilično je jeftina. No i ovako je odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Avgust 23, 2014 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pocinjem da citam od pocetka i posle 1 min ustajem i idem da jedem zato sto znam da se putopisi Marokanca ne citaju na prazan stomak. Bio sam u pravu ali iskustvo je to. Bas dobar putopis. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoristek 1 Napisano Avgust 23, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: Celje/Slo Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan super je bilo s ovima dečkima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 23, 2014 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ooodlično kao i uvek. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakipro 182 Napisano Avgust 23, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: Bergen, Norway Motocikl: Yamaha fazer fzs600 1998 Prijavi odgovor kao problematičan odlican putopis, pored fotografija mi je najbolji utisak ostavilo pravo drustvo i medjusobno postovanje (polazak na vreme i sl) A posebno mi se svidjaju nalepnice na kuferima, bas onako lepo stoje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18663 Napisano Avgust 24, 2014 Integrisan, 8488 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo omladino! To je to, i vožnja i tempo i uživanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 25, 2014 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Bio si odličan domaćin i vođa puta, svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Avgust 27, 2014 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Врхунски представљен путопис као што смо и навикли Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12072 Napisano Avgust 28, 2014 Drug član, 1306 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek sjajno bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Avgust 28, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Avgust 30, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Kako to da nisam komentarisao ovaj putopis, ja "omiljeni tekstočitač"? Volim istočne putopise ali malo duže (Rusija,Afrikom po Africi i sl.). Znam Afrika i nije baš na istoku... Mislim da je to opravdanje,a današnji susret me podseti na to što ne učinih. Sviđa mi se naravno i ovaj,ali željno iščekujem najnoviju Afrikicu.... Sve pohvale za nesebično prikazivanje putopisa... To definitivno dovodi do pozitivne popularnosti da čovek koči, smanjuje brzinu nogama dostignutu (biciklica) i pozdravlja putopisca... Ćao. p.s. A poneka vožnja biciklom...možda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 30, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Respekt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2193 Napisano Avgust 31, 2014 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sve prije , i ovo odvozeno i opisano vrhunski . Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Septembar 9, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci....Samo napred.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornado2405 4 Napisano Decembar 21, 2014 U prolazu, 20 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Motocikl: Honda Deauvill NT650, BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lep putopis. I sam imam želju i plan obići Rumuniju. 2011 smo sa suprugom obišli deo krajeva od BG do Đerdapa. Usput smo zaustavili i u Lepenskom viru. U sečanju mi je ostao ovaj čuvar, koji nas je na njegovo veliko inzistiranje počastio kafom, makar smo je pri ulasku već popili. ''Nemoj da odbijaš kafu, kada te brat Srbin počasti'' je bio toliko jak argumenat, da smo pristali popiti tu kafu. Vrlo simaptičan gest koji ostaje u lepom sečanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...