Jump to content

Moto Zajednica

flip up kaciga

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

pozdrav pre svega, ja sam nov ovde pa se nadam da nisam promasio temu ili slicno

Kupio sam motor i sad mi naravno od opreme treba kaciga, imam zelju da to bude flip up kaciga, ali naravno zanimaju me pre svega vasa iskustva oko ove vrste kaciga?

Takodje ako je neko voljan i raspolozen da mi da neki link, neku prodavnicu ili slicno gde mogu naci povoljno ovakvu kacigu, budzet mi je oko 50e

hvala pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

u nisu u barel (yamaha) imas kacige jeftinije a kvalitetne, ali flipup za 50 e imas polovan.... Najbolje uzmi full face bolje to nego neka anonimna ili kineska marka za 40-50e.

• Svrati ponekad, 346 postova
  • Motocikl: Suzana je stroj ...

flip up u klasi 50evra ne bi preporucio ,to ce se brzo rasklimati ,pustace vodu ,svirace na sve strane a sigurnost ce biti ispod nule jer prilikom pada postoji mogucnost da te isece posto ce se izlomiti u paramparcad

• Podržavam 1

• Drug član, 508 postova
  • Motocikl: Honda Magna vf 750C

Kaciga ti je, po meni, naj vazniji deo opreme. Ja tu ne bih stedeo, bar ne nista ispod 100e ako uzimas novu, a i polovnu. Kinesku NE uzimaj!

• Drug član, 1245 postova

Ja sam sebi uzeo LS2 flip up, a devojci Caberg Konda isto flip up. Prvo velika je razlika u kvalitetu i udobnosti same kacige. LS2 je mnogo bolje ususkana oko vrata i brade i tu lepo stiti od vetra. Sve ostalo ide u prilog Cabergu koji je i malo skuplji.

Sto se buke tice, obe kacige su opravdala neka nasa ocekivanja, mada po difoltu flip up je nesto bucniji od ff kaciga. Isto i sto se tice aerodinamike obe su se pokazale kao ok do 200-220km/h.

Sve u svemu, koliko para, toliko muzike. i da se razumemo, ni Caberg nije neka marka, ali je bolja od LS2.

Moja preporuka, iako se nikako ne uklapa u tvoj cenovni rang je Caberg Duke, zadnji put kad sam gledao, bila je 20 somica.

LS2 kacige mozes pogledati u Biker House-u na T.Bunaru, a Caberg u Guevari.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja