Jump to content

Moto Zajednica

ilijacaki

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

ilijacaki's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. raspitacu se slobodno dajite jos predloga i hvala naravno, malo sam slabiji poznavalac ovoga pa mi je potrebno, taj filder utice na sta tacno?
  2. da razumem da je to slabije naravno, ipak zato i malo trosi naravno, da li onda imate predlog kako osveziti masinu malo? ili malo pojacati neki deo nije problem uloziti novac samo u sta?
  3. pa ne bi trebalo bas da se raspadne pa je l ima neki predlog ili nesto malo da se osvezi 4t masina? cisto da moze npr 130 ili slicno
  4. Pozdrav, ovo mi je tek 2 tema na vasem forumu pa se nadam da necu prekrsiti pravila i slicno Kupio sam pre 2 dana Hondu cbr 125cc, naime imam mali problemcic, nekako mi deluje da je motor malo slabiji kao sto znate to je 4t masina i slicno, vuce ona dobro od 1 do 3 ali vec u 4 dodje do 90-100 i dalje nekako ne moze, dao sam sve od sebe, na maksimalno obrtaja da je vozim, da pazljivo menjam itd, ali motor jednostavno ne zeli preko 100 da ide, da li imate neki predlog ili nesto? Ja sam predpostavljao da mora da ide do 150km/h ipak je to 125cc Honda je 2004 godiste i presla je oko 28000km (servisirana je skoro, promenjeno ulje ali nista vece)
  5. pozdrav pre svega, ja sam nov ovde pa se nadam da nisam promasio temu ili slicno Kupio sam motor i sad mi naravno od opreme treba kaciga, imam zelju da to bude flip up kaciga, ali naravno zanimaju me pre svega vasa iskustva oko ove vrste kaciga? Takodje ako je neko voljan i raspolozen da mi da neki link, neku prodavnicu ili slicno gde mogu naci povoljno ovakvu kacigu, budzet mi je oko 50e hvala pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja