markulja 386 Napisano Novembar 9, 2017 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni novembar je mnogo lepsi za off od na primer jula ili avgusta. U sred leta se nagutam prasine, a zemlja tvrda kao beton. Sad je lepo mekano, kliza, mnogo zanimljivije za voznju, a i ne boli nista kad padnes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Novembar 9, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, opusteni je napisao: Ako si zainteresovan imam cr 250 2t Posalji mi sliku na fb ili ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano April 1, 2018 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Prolece je stiglo. Ajmo u brda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 2, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, baneBP je napisao: Prolece je stiglo. Ajmo u brda Eh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano April 2, 2018 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, ThePainkiller said: Eh... A ti bi mogao malo do Palanke na pivce i da vidim tu Slobinu bivsu hondicu lepoticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 2, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, baneBP je napisao: A ti bi mogao malo do Palanke na pivce i da vidim tu Slobinu bivsu hondicu lepoticu. E pa da znaš i da bi mogao... Od danas sam na godišnjem naredne 2 nedelje pa ću gledati da se provozam malo do tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Christofer 18 Napisano Septembar 11, 2020 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo temu da dignem iz mrtvih...kakva je sad situacija za hard enduro voznju na FG? Da li je ista "polulegalno" sem dela za prolog u Vrdniku ( u principu je ceo NP Fruska gpra zabranjen za motorna vozila ako se ne varam), kako reaguju sumari, saobracajci i pesaci ako se sretnu usput itd? Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ovih proteklih vikenda vozam FG i otkrivam nove staze. Vizim pešačkim stazama i pomalo skrecem sada i na neobelezene puteve. Sumara i sl nisam do sada sretao. Kada nadjem na grupu pesaka usporim maksimalno, i nisam nikad imao problem, ne izigravam divljaka. Voznja je definitivno zabranjena na FG ali ne vidim neki nacin i da te nahvataju ako neces da stanes i da se dobrovoljno predas P. S ako neko nadje pola moje tablice neka javi, izgubio sam je prosli vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja se vozam redovno samo sto sam ja na asfaltu, ne silazim jer mi motor nije za off, ali srecem redovno Hard Endure. Ako nisi bezobrazan i bahat nece te niko dirati. Kao sto je "lemy" napisao,usporis ako nekog sretnes, pozdravis i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Christofer 18 Napisano Septembar 12, 2020 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan To me je u principu interesovalo. Svakako bi nasao neku ekipu koja zna teren, ali cisto da pre toga proverim da li je uopste sad to "moguce", s obzirom da s vremena na vreme proctam neki clanak kako sklanjaju ljude sa staza, kanjavaju i plus neke price po gradu razne koje su verovatno neosnovane.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...