Dominator96 864 Napisano Septembar 12, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu do 2 i 15 doci , a mozda i do 1 budem radio...jbg kad nikad ne znam dokle cu raditi svakako oprema je spremna i cekam sutrasnji dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 12, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio od 10h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Septembar 12, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam slicno razmisljao kao Dzoks, ali ako je dogovor 2 bicu tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Septembar 12, 2015 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan meni vise odgovara ujutro od 10 ovi ostali mogu nas uvek stici negde gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 12, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan U deset na pumpi kod Merkatora ostali neka se jave na telefon pa se dogovaramo usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 12, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad krenete javite pa da se nadjemo 063 86 22 397 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 12, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kad krenete javite pa da se nadjemo 063 86 22 397 Ovo je za pocetnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Septembar 12, 2015 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks vidimo se u 10 na pumpi a ostali javljaj te se usput pa da se skupljamo usput, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 13, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Neka bude 11 imam nekih obaveza jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 13, 2015 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako bi se ja sa vama provozao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Septembar 13, 2015 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan OK onda u 11 start na pumpi kod Merkatora. Ostali koji budu kasnili javljajte se pa se skupljamo negde usput jer cemo cesto izlaziti na asfalt. Moj telefon 063/654-264 Bane Ko ispali pickica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 13, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 13, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan E sad tek vidim pisanije u temi...ja sam u Ozacima jos uvek. Aj krecem sad iz Odzaka, pa cu gledati da stignem do 11 na pumpu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Septembar 13, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan Stizem u 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 13, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I ja stizem u 11:10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 13, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uf... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 13, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan zar si se umorio od onih smesnih staza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Septembar 13, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sve me boli Ekipa puno hvala, drustvo za voznju EKSTRA! Moje prvo off road iskustvo nije moglo biti bolje... malo od svega, red makadama, red kolskog puta, dva reda blata... Malo padanja, malo podizanja motora (hvala momci ) Sve sto mogu da kazem jedva cekam sledeci put! I kacite materijal... ne mogu da docekam da vidim na sta lici... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 13, 2015 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Dajte slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 13, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dodjoh i ja malopre u Kulu... bilo je extra, malo sam umoran ali to je normalno za ovakav tip rekreacije... Bilo je bogme i padanja i dizanja i guranja...meni je na kraju prosvirala dihtug gumica na poklopcu ventila pa sam do kuce prolio nekih 1-2 dl ulja. Nije strasno, sutra cemo sanirati. Slike moram da prebacim na laptop sa fotoaparata (a laptop kod verenice) tako da ja materijal u vidu slika od danas kacim u utorak navece kad odem po laptop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Septembar 13, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan Ostade ti gurtna kod mene, vracam sledecom prilikom. A za slike te vijam od utorka, nema opravdanja Onda sad sve nade polazemo u Baneta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 13, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto slika od mene Dolazim na potpuno nepozanato mesto, pocnem da se penjem uz neki breg, vidim ima blata i kamenja , ma mocu ja to preci ,dodjem do polovine i zadnji tocak samo proklize, motor iste sekunde krece u rikverc padnem sa njim i jos se klizem nek 2 m dole oko mene nigde zive duse,uspevam da podignem motor i da ga okrenem , staza siroka 2-3 m odma pored provalija i konacno se nalazimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 13, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Чекајући Банета, он има најбоље слике, ја бих само да се захвалим неизмерно Фрушкогорцу, на вођењу, гошћењу и турици. Једна чекам нови круг.... Борисе, 5 слика си ми упропастио са фаром 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 13, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 13, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan sledeci vikend bi mogli ali u subotu onda sam ceo dan slobodan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...