ThePainkiller 4384 Napisano April 22, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za prvomajsku subotu... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 23, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rado bi vam se pridruzio ali Prvi maj slavim do subote uvece ili nedelje ujtru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 23, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno podrzavam Dzoksa, za prvi maj probati da se vozi off po FG je samo muka u najavi, mozda tamo prema granici malo dalje od popularnih mesta al ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 24, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno podrzavam Dzoksa, za prvi maj probati da se vozi off po FG je samo muka u najavi, mozda tamo prema granici malo dalje od popularnih mesta al ... Tamo gde smo mi onomad prebacivali motore preko potoka, tamo sigurno nece biti zive duse... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 24, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ova subota je maraton tako da nista od voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 24, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Nista, onda meka offroud voznje, Titelski breg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 24, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj vikend smo pripremili specikalitet ravnice, brzinske ispite ma atarskim putevima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 25, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj vikend smo pripremili specikalitet ravnice, brzinske ispite ma atarskim putevima....To ja treniram vec mesecima...vec mi i dosadilo...:-)Zeljan sam brda i sume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano April 25, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zaprašite se negde dobro pa dođite u Palanku na hladno piće, da vide manekeni kako se pravilno koristi motor . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 9, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Danas zvanicno otvorena off road fruskogorska sezona, novo vozilo 4 tocka, svi sa amortizacijom, uzbrdo po kamenju gubi snagu 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 9, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodane, cestitam i ovde na prinovi...a sad moras da poradis na kondiciji pa da ne gubis snagu na uzbrdicama...:-) Ako bude nekih dogovora u skorije vreme za neki off po FG - javite...ja sam za sto se voznje tice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Maj 9, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako primate i početnika u ekipu, i ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 9, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako primate i početnika u ekipu, i ja sam za Mi smo svi manje-više početnici... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 12, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Jedan sjajan sajt vezan za Frusku Goru, odlicno integrisana mapa sa obiljem detalja u zavisnosti od zoom levela. Dosta opisa vezanih za mesta koja zaista treba obici i tako dalje. Jako lepo i pozitivno iznenadjenje za mene. http://fruskac.net/rs/mapa?la=45.044332&lo=19.942608 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Maj 21, 2015 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo Slobo, svaka cast! =) Verujem da je lakse gurati kolica nego mene onomad sa sve blokiranim tockom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jul 8, 2015 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo momci malo da se zaprljamo. Biciklo ovaj vikend ostaje u garazi a Hondica ide malo da protegne tockove. Jel ima zainteresovanih za lagani fruskogorski off? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 8, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih mogao najverovatnije u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 8, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije neću moći ovaj vikend, ali ako se nešto iskombinujem javiću se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 8, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dajte planove pa da vidim kako se uklapam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jul 8, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da odem do Bokilica da pretresem malo karbove ako me primi, ako ne eto me ili u povratku vas navatam negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 8, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih možda mogao u nedelju... Kao što kaže Džoks, dajte predloge pa da se uklapamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 8, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jul 8, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Doci cu i ja najverovatnije, malo da vezbam off. Sad sam na Enduro Raska prvi put sisao sa asfalta pa sam se izgleda navukao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jul 9, 2015 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Moze nedelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 9, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorite vreme i mesto sastanka a ja cu gledati da dodjem. Javim se svakako ako mi se poklope kockice da mogu da dodjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...