ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i video klipova spustanja i pentranja uz potok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda taman kad smo pomislili da je kraj preprekama, nailazimo na drugi potok... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I onda zasluzeni odmor i uzina... Sledeca stanica nam je bila jos jedno jezero (kojem opet ne znam ime)... "Momci, jesmo li umorni?"... slika govori vise od reci.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Putesestvije za ovaj put zavrsavamo na poslednjem jezeru...(ne, ne znam kako se zove...) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KnezRu 39 Napisano Septembar 5, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Shenzhen, China Prijavi odgovor kao problematičan Prvo jezero je kod Manđelosa, za drugo bih rekao da je jezero Moharač kod Erdevika, treće jezero Bruje, isto kod Erdevika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Septembar 5, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bane za malo da zavrsi u blatu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 5, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Iako ova kisa planira da zahebava ceo vikend,mislim da bi vredelo sacekati nedelju pa videti da li cemo moci kretati u sumu...ako bi se islo gde i kad da se okupljamo...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo...na zalost, ja moram da otkazem planove za ovu nedelju...iskrslo mi nesto pa ne mogu za N.S. sutra...ako budete isli, lepo se navozajte pa se gledamo drugi put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1284 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 937 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ovaj vikend malko odmaramo Ima jos dosta vremena do kraja sezone a gore ce biti sve lepse i lepse kako jesen dolazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1284 Napisano Septembar 7, 2014 Drug član, 937 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sam rekao da danas odmaram ali jednostavno bilo je jace od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1284 Napisano Septembar 7, 2014 Drug član, 937 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Par slicica sa danasnjeg blatarenja naravno po FG 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 8, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bane, svaka cast! Neunistivi ste... Mi se gledamo sledece nedelje sigurno...ove nikako nisam mogao doci za N.S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 10, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti kakve voznje u nedelju? Ima li zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1284 Napisano Septembar 10, 2014 Drug član, 937 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ako do petka ne legne plata (a male su sanse) ja sam out. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 11, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da vreme nece biti naklonjeno, gde god sam gledao kisa za sve pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 11, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako onda i ovaj vikend preskacemo sa voznjom po FG... ;-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 19, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja...nastavak sage po F.G.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 20, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Penzionisem magare danas za ovu sezonu, nista od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1284 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 937 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam najverovatnije u nedelju u sedlu. Jasem na istok (Bukovac-Karlovci-Cortanovci-Beska-Slankamen sve lagani off a u povratku malo divljanja oko Grgeta i tornja). Svako drustvo je dobrodoslo a planovi su naravno tu da bi se menjali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 24, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam, moze <br style="font-size: 9pt;">Ja sam najverovatnije u nedelju u sedlu. Jasem na istok (Bukovac-Karlovci-Cortanovci-Beska-Slankamen sve lagani off a u povratku malo divljanja oko Grgeta i tornja). Svako drustvo je dobrodoslo a planovi su naravno tu da bi se menjali Kakvo penzionisanje, nemoj zajebavati, nema ni 30 godina motor, nece se prehladiti valjda. Ajde skidaj pokrivace sa njega i vidimo se u nedelju kod merkatora na benzinskoj. <br style="font-size: 11.8181819915771px;">Penzionisem magare danas za ovu sezonu, nista od mene.<br style="font-size: 11.8181819915771px;"> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moze...vidimo se u nedelju kod merkatora...moze standardno u 10h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 24, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Moze i u 9 , zavisi kad Bane krene iz BP dok dodje do Bukovca, pa dok odemo na njegovo brdo sada vec cuveno i u pesmama opevano Za neupucene, BaneBP brdo, tacnije pogled sa istog: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 25, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i u 9...meni odgovara.. Pogled sa "Banetovog" brda je fantastican... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1284 Napisano Septembar 25, 2014 Drug član, 937 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve moze Jel i drug kapetan stavio motor u zimovnik i zavrsio za ovu sezonu? Nesto slabo svraca ovde. Morace definitivno da se vadi za ono prosli put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...