Night Riderr 91 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao mi je u kombinaciji a uopste mi ne treba zato je i ova cena. Pezo Partner ranch 2.0hdi 90ks 2002god. Tek je uradjen veliki servis (zupcasti kais,spaner i vodena pumpa) zamenjeno ulje sa filterom i filter nafte. Takodje je pre dva meseca namontirana nova korpa i lamela sa druk lezajem. Od opreme air bag,abs,servo,el podizaci i retrovizori,otvor na krovu za duze terete i bocna klizna vrata. Od ulaganja estetika mu nije jaca strana. Prednje desno krilo je zamenjeno novim i prefarbano bezveze sa sprejom,na zadnjim vratima je polomljena kvaka,nevalja guma od biraca brzina pa rucica ima veci luft nego sto bi trebalo,pri kocenju trese tako da ili je neki disk verovatno kriv.Pored toga motor je perfektan ide ekstra ne dimi pali odlicno i ne trosi ulje.Na trapu je takodje dobar.Registrovan je do kraja meseca. Cena 1400eur Ova cena je do petka uvece posle sam na moru i verovatno cu ga ostaviti drugaru da ga sredi ali posle bi bila veca cena. Tel: 064/144-00-55 Slike trenutno nemam videcu sutra da ga slikam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da pomenem uzeo sam ga od komsije koji je vlasnik vec 7-8 godina Evo slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...