Jump to content

Moto Zajednica

Koji je motor u pitanju?

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Pozdrav svima. Neki motorista mi je udario auto dok sam bio uredno parkiran i pobegao sa lica mesta. Za sobom je ostavio rasturen levi migavac, koji sam uspeo da delimično sklopim nebili saznao koji je motor u pitanju.

Stvarno nije ok da pobegne sa lica mesta, mogao je da ostavi broj telefona da se dogovorimo. Ovako sam morao da zovem policiju.

Evo slika migavca pa ako neko zna koji je motor u pitanju bio bi mu zahvalan.

post-34075-0-21752000-1407325784_thumb.jpg

post-34075-0-22122800-1407325811_thumb.jpg

post-34075-0-95463200-1407325832_thumb.jpg

post-34075-0-31115700-1407325847_thumb.jpg

post-34075-0-85829200-1407325859_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Ovo je isto kao da nekoj djevojci osjeces pramen kose i pitas od koje je djevojke kosa. :D U savkom slucaju meni prije lici na staklo zmigavca skutera nego motocikla. :zbunjen:

• Podržavam 1

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: Z800 ; ZXR750H1

Od velikog nije sigurno, marka nije medju poznatijima.... najpre ce biti skuter i to neke kineske proizvodnje ...

Broj ovog dela nepostoji u datoteci.. Zao mi je

PS: taj broj 001227 je koristila HELLA ako ti sta znaci

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

ako je hella zmigavac,onda nije sa kineza

meni lici na gilera runner zmigavac,ali svi su jako slicni tako da ko zna od cega sve moze da bude

• U prolazu, 60 postova

Moze biti bilo koji motor. Kupis aftermarket zmigavce i zamenis fabricke itd. :neznam:

to nije sigurno, jer se vidi da su ovi ugradjeni a ne izbaceni.. ovo je 99% skuter... mada onaj 1% mislim da je fiat seicento.. sve zavisi kako je njegov auto i na kojoj visini udaren

• U prolazu, 60 postova

Kvalitet stakla i brojevi na njemu meni lice na neki kineski proizvod. :zvizduk: Drugi broj, koliko sam nasao na Netu izgleda oznacava LED diode. :zbunjen:

Nazalost nije ... na predposlednjoj slici imas oznaku PY21W sto ce reci - narandzasta sijalica sa jednim pinom od 21Watt..

A ispod broj "11 12" bi trebalo da bude novembar2012 kao datum proizvodnje plastike (jer proizvodnju nevidim nigde)

• Podržavam 1

• U prolazu, 4 postova

Evo gde mi je udaren auto. Udario je krilo, izlomio mi točak (kraj letve i spona), probusio gumu i odvalio retrovizor. Nije mala šteta, pravo čudo kako se odvukao sa mesta udesa.

post-34075-0-19424500-1407331181_thumb.jpg

post-34075-0-10583200-1407330969_thumb.jpg

• U prolazu, 60 postova

rekao bih da je ovo na nekih 70cm od zemlje.. auto je bas lepo ulubljen ... ako se desilo na parkingu nijedan skuter nema toliku brzinu da ovo napravi... a i po visini tesko da ce i auto biti (morao bi da unisti i rub blatobrana)... ovo je nesto malo vece tebe udarilo.

• U prolazu, 4 postova

Motor ili skuter je sigurno u pitanju (crveni). Postoji očevidac koji je posle udara došao na lice mesta i zatekao vozača kako leži i motor pored njega. Pitao ga je jel je dobro ali ovaj mu nije ništa odgovorio. Kao da je bio u bunilu ili možda pijan ko zna. Nedugo zatim došao je po njega ortak na crnom skuteru, i zajedno su pobegli. Nažalost očevidac nije uzeo nikakve podatke ni registarski broj. Zna samo da je bio VEĆI crveni motor ili skuter, i da je čuo jak zvuk motora pre udara.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Kvalitet stakla i brojevi na njemu meni lice na neki kineski proizvod. :zvizduk: Drugi broj, koliko sam nasao na Netu izgleda oznacava LED diode. :zbunjen:

Nazalost nije ... na predposlednjoj slici imas oznaku PY21W sto ce reci - narandzasta sijalica sa jednim pinom od 21Watt..

A ispod broj "11 12" bi trebalo da bude novembar2012 kao datum proizvodnje plastike (jer proizvodnju nevidim nigde)

Sad sam vidio tu oznaku, u pravu si, a meni je davalo pod oznakom ST-12109 sajtove sa LED lampama. :moto3:

• Ne silazi, 7362 postova
  • Motocikl: TDM 900

Dosta je to velika šteta i teško mi je da shvatim da je posle toga skuter bio u voznom stanju i da nije polomio bas nista sem migavca. Za karoserijska oštećenja mi je logično ali čupanje točka ne mogu povezati.

Da ti nije možda neko iz porodice ko vozi Alfu napravio štetu pa izmislio priču?

• U prolazu, 4 postova

Situacija je skroz čudna. I panduri i majstor koji mi je popravio točak na licu mesta nisu mogli da veruju kako se sve dogodilo. Auto je udaren ne sa strane ulice nego sa strane trotoara (doduše nema trotoara nego trava). Panduri mi čak nisu verovali u priču, nego kao da ti nisi negde udario pa se tu uparkirao. Srećom imam dvr kamericu u kolima pa sam im pokazao snimak kako se vozikam do tog mesta i uredno uparkiravam.

Evo gde mi je bio auto (sad nema ove gomile zemlje)

post-34075-0-16463500-1407335085_thumb.jpg

Evo street view.

https://www.google.r...DBnfw1RxdMA!2e0

• U prolazu, 60 postova

Druze nebi da ti stajem na muku ali da saberemo malo stvari.... udarac na visini od oko 70cm, udaren sa leve strane, od siline udarca "sjeb**" tocak, udarilo te crveno vozilo....... ako bolje pogledam tu sliku vidim i neki crveni traktor u pozadini?!? da li je mozda on prouzrokovao udes??

• U prolazu, 60 postova

ovaj traktor da ga udari,prvo treba 5 ljudi da ga osposobi za to i poskida cigle i dasku sa njega

streetview je iz 2013 a sada imamo 2014... neznam kako sada stoji traktor traju poljski radovi

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Evo gde mi je udaren auto. Udario je krilo, izlomio mi točak (kraj letve i spona), probusio gumu i odvalio retrovizor. Nije mala šteta, pravo čudo kako se odvukao sa mesta udesa.

Gledam slike i tvoj opis štete. Slika koju si postavio sa " google street view " je stara oko godinu dana. Da li se na tom placu i sad nalazi sve što je na slici - daske, traktor i sve ostalo ? Kako god, motor il skuter nije mogao ići brzo. Da ulubi blatobran - može, da probuši gumu - može i to, al da polomi sponu i letvu volana - to mi deluje već malo teže - osim ako auto nije ranije već imao neki udes pa da su letva i spona možda bile napukle - trule ... - ipak su to delovi upravljačkog mehanizma koji moraju biti jaki.

Možda ti je ovaj koji te je udario - spasao život, možda bi ti spona i letva pukle na nekoj rupi, krivini - pa da nesreća bude veća . Jel majstor pregledao te delove, šta je rekao za njih ? ( možda nisam u pravu - eto, samo glasno razmišljam :neznam: ) .

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 368 postova
  • Motocikl: Bicikla

Meni je ovo skroz nelogično, ne znam ko bi tuda prošao "velikim" motorom i i to malo većom brzinom, jer imaju ulicu na 10 metara od njih...Jedino ako niji neki off road, pa i on ne bi mogao da napravi toliku štetu i da "odvali" pola točka, jer doslovno se mora provlačiti...Jedino da napraviš osmatranje okolnih kuća, pa da je morao tuda proći...

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

I šta se dešava kad ustanoviš koji je model motocikla koji te je udario?

Pretpostavljam da ce coveku kupiti novi.

• Vikend motociklista, 676 postova
  • Motocikl: Honda pantheon 125..

Ma dramis oko gluposti,udario pa sta? Citava istraga..zamisli da ga ujutru nema,u tom slucaju sa ovim bi bio srecan..popravi to i teraj dalje,kakav si covek trazio bi mu novu Alfu.. 1lol.gif

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja