borivoje.s 0 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Neki motorista mi je udario auto dok sam bio uredno parkiran i pobegao sa lica mesta. Za sobom je ostavio rasturen levi migavac, koji sam uspeo da delimično sklopim nebili saznao koji je motor u pitanju. Stvarno nije ok da pobegne sa lica mesta, mogao je da ostavi broj telefona da se dogovorimo. Ovako sam morao da zovem policiju. Evo slika migavca pa ako neko zna koji je motor u pitanju bio bi mu zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je isto kao da nekoj djevojci osjeces pramen kose i pitas od koje je djevojke kosa. U savkom slucaju meni prije lici na staklo zmigavca skutera nego motocikla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The-Dog 109 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Sabac/Austria Motocikl: Z800 ; ZXR750H1 Prijavi odgovor kao problematičan Od velikog nije sigurno, marka nije medju poznatijima.... najpre ce biti skuter i to neke kineske proizvodnje ... Broj ovog dela nepostoji u datoteci.. Zao mi je PS: taj broj 001227 je koristila HELLA ako ti sta znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 6, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ako je hella zmigavac,onda nije sa kineza meni lici na gilera runner zmigavac,ali svi su jako slicni tako da ko zna od cega sve moze da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 6, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti bilo koji motor. Kupis aftermarket zmigavce i zamenis fabricke itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The-Dog 109 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Sabac/Austria Motocikl: Z800 ; ZXR750H1 Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti bilo koji motor. Kupis aftermarket zmigavce i zamenis fabricke itd. to nije sigurno, jer se vidi da su ovi ugradjeni a ne izbaceni.. ovo je 99% skuter... mada onaj 1% mislim da je fiat seicento.. sve zavisi kako je njegov auto i na kojoj visini udaren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet stakla i brojevi na njemu meni lice na neki kineski proizvod. Drugi broj, koliko sam nasao na Netu izgleda oznacava LED diode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The-Dog 109 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Sabac/Austria Motocikl: Z800 ; ZXR750H1 Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet stakla i brojevi na njemu meni lice na neki kineski proizvod. Drugi broj, koliko sam nasao na Netu izgleda oznacava LED diode. Nazalost nije ... na predposlednjoj slici imas oznaku PY21W sto ce reci - narandzasta sijalica sa jednim pinom od 21Watt.. A ispod broj "11 12" bi trebalo da bude novembar2012 kao datum proizvodnje plastike (jer proizvodnju nevidim nigde) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borivoje.s 0 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo gde mi je udaren auto. Udario je krilo, izlomio mi točak (kraj letve i spona), probusio gumu i odvalio retrovizor. Nije mala šteta, pravo čudo kako se odvukao sa mesta udesa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The-Dog 109 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Sabac/Austria Motocikl: Z800 ; ZXR750H1 Prijavi odgovor kao problematičan rekao bih da je ovo na nekih 70cm od zemlje.. auto je bas lepo ulubljen ... ako se desilo na parkingu nijedan skuter nema toliku brzinu da ovo napravi... a i po visini tesko da ce i auto biti (morao bi da unisti i rub blatobrana)... ovo je nesto malo vece tebe udarilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borivoje.s 0 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor ili skuter je sigurno u pitanju (crveni). Postoji očevidac koji je posle udara došao na lice mesta i zatekao vozača kako leži i motor pored njega. Pitao ga je jel je dobro ali ovaj mu nije ništa odgovorio. Kao da je bio u bunilu ili možda pijan ko zna. Nedugo zatim došao je po njega ortak na crnom skuteru, i zajedno su pobegli. Nažalost očevidac nije uzeo nikakve podatke ni registarski broj. Zna samo da je bio VEĆI crveni motor ili skuter, i da je čuo jak zvuk motora pre udara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet stakla i brojevi na njemu meni lice na neki kineski proizvod. Drugi broj, koliko sam nasao na Netu izgleda oznacava LED diode. Nazalost nije ... na predposlednjoj slici imas oznaku PY21W sto ce reci - narandzasta sijalica sa jednim pinom od 21Watt.. A ispod broj "11 12" bi trebalo da bude novembar2012 kao datum proizvodnje plastike (jer proizvodnju nevidim nigde) Sad sam vidio tu oznaku, u pravu si, a meni je davalo pod oznakom ST-12109 sajtove sa LED lampama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12699 Napisano Avgust 6, 2014 Ne silazi, 7362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je to velika šteta i teško mi je da shvatim da je posle toga skuter bio u voznom stanju i da nije polomio bas nista sem migavca. Za karoserijska oštećenja mi je logično ali čupanje točka ne mogu povezati. Da ti nije možda neko iz porodice ko vozi Alfu napravio štetu pa izmislio priču? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borivoje.s 0 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Situacija je skroz čudna. I panduri i majstor koji mi je popravio točak na licu mesta nisu mogli da veruju kako se sve dogodilo. Auto je udaren ne sa strane ulice nego sa strane trotoara (doduše nema trotoara nego trava). Panduri mi čak nisu verovali u priču, nego kao da ti nisi negde udario pa se tu uparkirao. Srećom imam dvr kamericu u kolima pa sam im pokazao snimak kako se vozikam do tog mesta i uredno uparkiravam. Evo gde mi je bio auto (sad nema ove gomile zemlje) Evo street view. https://www.google.r...DBnfw1RxdMA!2e0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dosije X... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 6, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Au parking ko u onim igricama pronadji stvar na slici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The-Dog 109 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Sabac/Austria Motocikl: Z800 ; ZXR750H1 Prijavi odgovor kao problematičan Druze nebi da ti stajem na muku ali da saberemo malo stvari.... udarac na visini od oko 70cm, udaren sa leve strane, od siline udarca "sjeb**" tocak, udarilo te crveno vozilo....... ako bolje pogledam tu sliku vidim i neki crveni traktor u pozadini?!? da li je mozda on prouzrokovao udes?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 6, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ovaj traktor da ga udari,prvo treba 5 ljudi da ga osposobi za to i poskida cigle i dasku sa njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The-Dog 109 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Sabac/Austria Motocikl: Z800 ; ZXR750H1 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj traktor da ga udari,prvo treba 5 ljudi da ga osposobi za to i poskida cigle i dasku sa njega streetview je iz 2013 a sada imamo 2014... neznam kako sada stoji traktor traju poljski radovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 6, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan I šta se dešava kad ustanoviš koji je model motocikla koji te je udario? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 6, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo gde mi je udaren auto. Udario je krilo, izlomio mi točak (kraj letve i spona), probusio gumu i odvalio retrovizor. Nije mala šteta, pravo čudo kako se odvukao sa mesta udesa. Gledam slike i tvoj opis štete. Slika koju si postavio sa " google street view " je stara oko godinu dana. Da li se na tom placu i sad nalazi sve što je na slici - daske, traktor i sve ostalo ? Kako god, motor il skuter nije mogao ići brzo. Da ulubi blatobran - može, da probuši gumu - može i to, al da polomi sponu i letvu volana - to mi deluje već malo teže - osim ako auto nije ranije već imao neki udes pa da su letva i spona možda bile napukle - trule ... - ipak su to delovi upravljačkog mehanizma koji moraju biti jaki. Možda ti je ovaj koji te je udario - spasao život, možda bi ti spona i letva pukle na nekoj rupi, krivini - pa da nesreća bude veća . Jel majstor pregledao te delove, šta je rekao za njih ? ( možda nisam u pravu - eto, samo glasno razmišljam ) . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Avgust 6, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo skroz nelogično, ne znam ko bi tuda prošao "velikim" motorom i i to malo većom brzinom, jer imaju ulicu na 10 metara od njih...Jedino ako niji neki off road, pa i on ne bi mogao da napravi toliku štetu i da "odvali" pola točka, jer doslovno se mora provlačiti...Jedino da napraviš osmatranje okolnih kuća, pa da je morao tuda proći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 6, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan I šta se dešava kad ustanoviš koji je model motocikla koji te je udario? Pretpostavljam da ce coveku kupiti novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Avgust 6, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ma dramis oko gluposti,udario pa sta? Citava istraga..zamisli da ga ujutru nema,u tom slucaju sa ovim bi bio srecan..popravi to i teraj dalje,kakav si covek trazio bi mu novu Alfu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...