Mikka 431 Napisano Mart 7, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim BMW zato što... :-X ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Mart 7, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Za sada NS 125ccm R,malo trosi gde krenem tu i stignem(za sada),a i godine ogranicavaju ali do jeseni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Mart 7, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su nakedi(a samim tim i moj sv) najupotrebljuivijii motori za svaki dan.Dovoljno su udobni za duza putovanja,dovoljno su brzi za tvrdju voznju,nije mucno voziti ih po gradskim guzvama.Nisu ekstremni ni u cemu,ali sveukupno mislim da u svim segmentima poseduju odredjene kvalitete(sem u offroadu).I da,sto se izgleda motora tice,mislim da su najlepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan vozim HONDU SILWER VING 500 GL zato sto volim udobne i putnicke motore na kojima se neumara ni posle mnogo predjenih kilometara. Zelja mi je da posle ovog vozim GOLD VING jer jos udobniji od svog starijeg brata. A zasto vozim motor inace? Jer je osjecaj jedinstven i onaj ko nevozi motore nemoze to shvatiti a i ne pokusavam takvima da objasnim jednostavno im kazem da sjednu na motor i probaju sami da osjete sav taj adrenalin i to uzuvanje kao i slobodu koju ti pruza voznja na dva tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka 0 Napisano Mart 8, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Gudurica kod Vrsca Prijavi odgovor kao problematičan Od malena vozim, i voznja mi je u krvi. Valjda do sada nisam vozio samo voz i avion (grubo receno) Volim putovanja, zato se i bavim voznjom autobusa, svaki kilometar je nesto drugacije,ali to moze razumeti samo onaj ko voli. A motor vozim jer me dopunjuje to je onaj osecaj koji mi hvali na poslu, to jest vetar i prkos njemu i osecaj slobode koji je nezamenjiv bilo cime, a kinez zato sto se nema para za nesto bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Mart 10, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan KLE može sve, ali kupiću Varadero 1000 XL kad-tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b.m. 0 Napisano Mart 13, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim yamahu drag star xvs 650,iz prostog razloga sto mi se motor svideo kada sam ga video.A tek kada sam se isprobao... Udoban je,dobro nije bas za neku gradsku voznju,mada ni u takvim slucajevima ja barem nisam imao nekih problema,dok je za dalji put idealan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevaA 1 Napisano Mart 13, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: kula Prijavi odgovor kao problematičan Tjah sta god da kazem bice pogresno protumaceno . Vozio sam svasta ali ovo je bas teska kategorija . Harley je stvarno posebna prica . I zapravo dobra .I ne mislim o drugim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 20, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Sloboda bato... nema niceg lepseg... kroz celu istoriju se ljudi bore za svoje parce mira... meni je to motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...