Pevoje 1 Napisano Avgust 1, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GFX600 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,motor koji je u mom vlasnistvu od prosle sezone je VEOMA zdrav za zamenu lamela. Danas skinuo i imam sta videti (vidi slike) Ali sada sam se nasao u problemu, u saobracajnu je upisana oznaka koja je ocigledno pogresna... Upisano GSXR 600F i pod tom oznakom 1995. godiste ne postoji i ne mogu naci odgovarajuce lamele... Evo i dimenzija na slici, moze li neko pomoci?http://imgur.com/i6WXygd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 1, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan . Upisano GSXR 600F i pod tom oznakom 1995. godiste ne postoji i ne mogu naci odgovarajuce lamele... Извини, а од кад се то тражи по подацима из саобраћајне? Ваљда се тражи по VIN broju i nikako drugačije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Avgust 2, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan koji ti je broj na ramu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevoje 1 Napisano Avgust 2, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GFX600 F Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio u moto bike da se posavetujem sa prodavce sta raditi i zakljucili smo da je izgleda ubacena druga tj. novija masina. Po broju sasije koja pocinje oznakom GN72B11 izgleda da nije definitivno model iz saobracajne+ima 9 lamela koje se u '95god nisu ubacivale vec u novije godiste... Sta dalje, ima li predloga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 2, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Dalje , kad Bokilic dodje sa odmora oteraj masinu i resena stvar. A verujem da ti nece biti ni mnogo skuplje od petljanja i porucivanja lamela koje mozda ne odgovaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevoje 1 Napisano Avgust 2, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GFX600 F Prijavi odgovor kao problematičan Dalje , kad Bokilic dodje sa odmora oteraj masinu i resena stvar. A verujem da ti nece biti ni mnogo skuplje od petljanja i porucivanja lamela koje mozda ne odgovaraju. masina otvorena, ulje ispusteno, lamele izvadjene kod majstora i motor tamo stoji dok ne iskopamo lamele... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 2, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno da ti kazem, bem ti majstora kad ti juris lamele Sto brze da ga skolpis i na put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Avgust 4, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan nijedan 600f nema 9 lamela ...od 1988 do 2001 idu po 8 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Avgust 4, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan imam ja lamele 064/266-93-76 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevoje 1 Napisano Avgust 5, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GFX600 F Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno da ti kazem, bem ti majstora kad ti juris lamele Sto brze da ga skolpis i na put. ma juri i on, ali neuspesno... Porucili smo nesto iz Svabije juce pa cu videti sta cu dobiti nazad nijedan 600f nema 9 lamela ...od 1988 do 2001 idu po 8 komada pa koja je onda masina u pitanju, kako proveriti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Avgust 5, 2014 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Пробај са овим КлиК Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Avgust 5, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan nijedan 600f nema 9 lamela ...od 1988 do 2001 idu po 8 komada tako je svaki 600f koj sam imao ili rasturio imao je 8 komada,i sad imam iste te lamele sto trazi kolega i brojao sam 8komada....jedino moze da se desi da je neko stavio 1 vise na pocetku ili tako nesto,nista novo ako je neko radio ko ne zna ili nesto nabudzio fabricki su 8kom .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevoje 1 Napisano Avgust 9, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GFX600 F Prijavi odgovor kao problematičan posle razgovora sa vise ljudi i razgovora sa ljudima iz suzukija dosao sam do zakljucka da je agregat originalan, a da je neki magarac stavio lamelu vise nego sto treba... Predpostavljam da se stara istrosila i da je zbog debljine stavljena 1 nova i to je islo dok je islo. Ove nedelje uzimam set od 8 komada i montiram pa javljam sta se izdesavalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Avgust 10, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan posle razgovora sa vise ljudi i razgovora sa ljudima iz suzukija dosao sam do zakljucka da je agregat originalan, a da je neki magarac stavio lamelu vise nego sto treba... Predpostavljam da se stara istrosila i da je zbog debljine stavljena 1 nova i to je islo dok je islo. Ove nedelje uzimam set od 8 komada i montiram pa javljam sta se izdesavalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 10, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan posle razgovora sa vise ljudi i razgovora sa ljudima iz suzukija dosao sam do zakljucka da je agregat originalan, a da je neki magarac stavio lamelu vise nego sto treba... Predpostavljam da se stara istrosila i da je zbog debljine stavljena 1 nova i to je islo dok je islo. Ove nedelje uzimam set od 8 komada i montiram pa javljam sta se izdesavalo... Пошто се неки "стручњак" сетио да стави једну ламелу више провери ти такође да ли су ти и опруге у реду? Једна ламела више значи и већу укупну дебљину а то повлачи и веће сабијање опруга, па..., јасно ти је већ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevoje 1 Napisano Avgust 10, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GFX600 F Prijavi odgovor kao problematičan sve mi je jasno planiram i uzeti nove opruge, pa i medju ploce ako se budem "vremenski" uklopio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...