bokilic 6101 Napisano Februar 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan interesujeme dali neko ima iskustva sa ovim motorom,znaci model paris dakar r 80 gs,83,ili 84 god,,kupio bih jedan ali neznam ni sam kakav je motor,nesto sam guglao po net u ali ipak mozda neko ima vise iskustva,svaka pomoc je dobro dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan interesujeme dali neko ima iskustva sa ovim motorom,znaci model paris dakar r 80 gs,83,ili 84 god,,kupio bih jedan ali neznam ni sam kakav je motor,nesto sam guglao po net u ali ipak mozda neko ima vise iskustva,svaka pomoc je dobro dosla Bash sam nedavno vidio jedan, mislim da je bio 89 ili 90 godište, crno žuti, sa 270.000 km na satu. Dobar motor, jednostavan, pouzdan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...