Maximus1 204 Napisano Jul 27, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poklopac zadnjeg sedista za suzuki sv 650 n i zadnji blatobran, cena za poklopac 20 e , za blatobran 15 e Vizir za Piaggio Liberty 125 2006-to god., verovatno moze i na jos neki model i god. Cena 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Jul 27, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jesi pitao milosha oche on ovo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1612 Napisano Jul 27, 2014 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to onaj blatobran iznad zadnjeg točka motora (odmah uz lanac), šalji ga meni. Kupljeno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 27, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan jesi pitao milosha oche on ovo? Jes brate vidis zaboravih mishu, sad cu da ga pitam odmah na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 27, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to onaj blatobran iznad zadnjeg točka motora (odmah uz lanac), šalji ga meni. Kupljeno ! To je blatobran za zadnji tocak, samo sto mislim da treba da se uradi neki nosac da bi se to pricvrstilo, ja sam sve to dobio uz suzukija sad kad sam ga uzeo ali mi ne treba jer i onako ga drndaju kandidati pa mi nije nesto do sredjivanja Ako ti odgovara pusti mi samo pp sa podacima i saljem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 28, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Blatobran prodat Jasminku VIR, poklopac zadnjeg sedista i vizir aktuelni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 1, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 10, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 2, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir i poklopac aktuelni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...