mAkInJo 113 Napisano Jul 16, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam kaparisao drugi motor koji nije bio u planu odlazi moj prvenac. Prodajem hondu cbr 600 F3 1995 god na satu ima nesto vise od 70 000 km. Registrovana je vise od godinu dana a od kako sam uradio servis nije presla 50 km. Pre 2000 km zamenjene su plocice , regler a nesto pre toga spaner . Stavljen laser izduv. Guma zadnja je skoro nova a prednja je dobra . Sto se tice ulaganja u skorijoj buducnosti ostaje lanac i lancanici mada i oni mogu jos da guraju. Ko je uzme ostaje mu da ove sezone samo sipa gorivo i vozi. Od mana je to sto je pukla plastika kod prednjeg zmigavca (ostalo od proslog vlasnika) i posto mi je motor pao u mestu napukao je vizir [ljutko] i ima par ogrebotina od istog ostalo se vidi na slikama. Cena neka bude 1650 eura bez zamena posto kako sam vec napisao kaparisao sam drugi motor. TEL: 064 22 55 359 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 113 Napisano Jul 18, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 113 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 113 Napisano Jul 22, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...