Bishke 263 Napisano Jul 15, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam cuo da je decko po imenu Dejan Music (Od caletovog kolege sin) sa devojkom isklizao u povratku iz Crne gore. Ne znam ni gde ni kako ni zasto ! Samo znam da je sada na intezivnoj nezi i da se bori za zivot. Da li neko zna nesto vise o ovome ? pretpostavljam da se nesreca dogodila pre dan, dva...ili pak jutros Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 506 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Bila je tema na forumu pre godinu ili dve o namerno prosutom ulju pred nekim tunelima u Crnoj Gori od strane krimogenih slep sluzbi ?? Boze pomozi kolegama da se izvuku ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 15, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Bishke Gdje ti radi cale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jul 15, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Klinicki centar srbija... Sektor za odrzavanje telekomunikacija i opreme... taj decko je isto jedno vreme radio tu, ali mislim da je posle bio prebacen na bolje mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 15, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh.. prestravio sam se. Nesreca je bila teska, povrijedio se, ali se izgleda izvukao bez trajnih posledica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jul 15, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan @GhostMile Ako pricas za ovu nesrecu, molim te podeli vise informacija !? moj cale je prestravljen, posebno sto ja pocetkom avgusta putujem motorom na Krf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 15, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam nista osim da jeste taj Dejan, da jeste bila teska nesreca i da je sada dobro / nije zivotno ugrozen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 15, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi zelim brz oporavak, a mene malko hvata frka od toga da posipaju ulje namerno, pogotovo sto sledece nedelje putujem u Crnu Goru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 15, 2014 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idi na Zabljak pa prema Niksicu. Put odlican, predeli predivni. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jul 15, 2014 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi dajte pustite te price o prosipanju ulja i bacanju stena po putu,cemu sve to Brz i sto bezbolniji oporavak povrdjenom kolegi zelim. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 15, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi dajte pustite te price o prosipanju ulja i bacanju stena po putu,cemu sve to Brz i sto bezbolniji oporavak povrdjenom kolegi zelim. Sto da batale, kada to sutra moze nekom zivot da spasi.... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Jul 15, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi dajte pustite te price o prosipanju ulja i bacanju stena po putu,cemu sve to Brz i sto bezbolniji oporavak povrdjenom kolegi zelim. Ne razumem kakvo je pitanje "cemu sve to", kolega je nastradao, srecom ziv je i nadamo se bice ok, ako je zbog namerno prosutog ulja pao to ce biti poruka za kolege koje idu za CG da se to tamo jos uvek radi i da budu obazrivi...ili ti ne verujes da se radi, nadji temu od pre 2 leta gde je kolega uleteo u prosuto ulje u ulasku u tunel...i slep sluzbi koja je dozla ubrzo koliko se secam nepozvana... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Jul 15, 2014 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan dok ste na motru vozite stalno sa punom koncentracijom i nadajte se uvek svemu mogucem i nemogucem i bice sve ok 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 15, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bila je tema na forumu pre godinu ili dve o namerno prosutom ulju pred nekim tunelima u Crnoj Gori od strane krimogenih slep sluzbi ?? Boze pomozi kolegama da se izvuku ! Ako postoji i trunka istine u tim optuzbama za razne bojkote vozaca...nikad vise ne bih pozeleo otici tamo. I ovako mi se ne ide nesto preterano ako nas posmatraju samo ovce koje treba osisati. A ako neko i pogine, cilje opravdava sredstvo. Nemam reci, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jul 15, 2014 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi dajte pustite te price o prosipanju ulja i bacanju stena po putu,cemu sve to Brz i sto bezbolniji oporavak povrdjenom kolegi zelim. Ovo sam napisao iz razloga dase ne sire neproverene informacije,i da bude uvek neka teorija zavere.Dal to onda znaci da svaka nesreca na auto-putu BG-NIS mora da bude posledica bacanja raznih srafova tj.svecica sa nadvoznjaka na soferke automobila ili namerna sabotaza slep sluzbi. Evo i ovde se pominje pad nasih kolega http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103668-lucani-povredjen-motociklista/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jul 15, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan To je to izgleda.... nesreca se dogodila tokom vikenda... Tacno je to taj put kojim su isli iz Crne gore ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 15, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Naš Vlada GS (nekada Vlada Afrika) je imao bliski susret svojim boxerom sa crnogorskom "maricom" u tunelu zbog ulja na putu za CG. Na jednom tako sumanutom delu puta kao što je Kanjon Morače, šlep služba se odmah pojavila. E sad...Na mozgu je da razmišlja,zamišlja ili umišlja. Kao što reče kolega, mnogostruko je sada lepši, prijatniji i sigurniji put preko Jabuke, Pljevalja i Žabljaka, Nikšića...Povratak naravno na Plužine gde se odmorite na prelepom Pivskom jezeru i onda uzbrdo preko Trse i prevoja Sedlo... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jul 15, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak momku, a molio bih da kažete tacno mjesto gdje je pao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Jul 18, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan isao sam i prosle i ove godine motorom za CG (uvek razlicitim putevima) i svi putevi su u urednom stanju (put preko Zabljaka odlican). kolegi brz oporavak ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Jul 21, 2014 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan ALVIROVIĆ je rekao da je put u dobrom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jul 21, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Put je u vrlodobrom stanju. Još nemam odgovor na pitanje: Gdje je tačno pao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchka 9 Napisano Jul 21, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan @istankov ocito kod Lucana, evo je cura koja je pala komentarisala za ostale koji su komentarisali namjerno prosipanje ulja po putevima u cg - ono sto ja znam je da je postojala neka prica da se to desavalo na jednom manje prometnom putu ali do sad nisam cuo da je tu pao neko motorom...ono sto je sigurno je da posle udesa vjerovatno ostane ulje na putu...nemaju bas praksu da operu put osim ako ima krvi i sl. mi vozimo tim istim putevima tako da... ostalo ne bih da komentarisem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Jul 22, 2014 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend odvozili dionicu PG-Kolasin i to dosta brzo. Ima mrlja po putu ali to su ostaci udesa. Mislim da nema tolikih demona d anamjerno prosipaju ulje. Ovo pricam jer dosta cesto vozimo kanjonom.Svako malo smo PG-CT, to ja mnogo brz put i ni tu nema problema. Pozdrav i srecan put putnicima. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 722 Napisano Jul 23, 2014 Drug član, 1121 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 23, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Crne Gore, negde oko Kolasina se i ortaku prosle godine iz cista mira otkacio auto i sleteo u kanal i isto se ubrzo pojavila nepozvana slep sluzba. Malo precesto da bi bila cista koincidencije, slazete li se? Takodje i ortaku na Evzoni free shopu neko odsrafio 4 od 5 srafova na prednjem tocku i kad je na autoputu posle nesto kilometara shvatio da trese, stao je, a ubrzo se pojavio taksista koji ga je pitao da li mu treba pomoc, treba li da pozove mozda slep sluzbu. Ljudi, te stvari se prosto desavaju, ne znaci da je uvek slucaj, ali bolesni mozgovi to zaista rade. A ako je u pitanju ovaj udes kod Lucana, na putu nije bilo ulja, krivina je prosto klizava sama od sebe, posebno kada sveze padne kisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...