Lolle 0 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan Vozim apriliu sr 50 factory 2007, u poslednje vreme je poceo da trokira na manjim obrtajima ili kada vuce 2 osobe.. Kada ubrzavam postepenim dodavanjem gasa od na negde 30km/h pocne da trokira i kad dodam gas on kao da probije nesto i pocne neverovatno da ubrzava.Jos mi se desava kada drzim pun gas vozim 75 80,nesto puca iz auspuha nekada se desi i da izgubi snagu ali se brzo vrati,ne znam da li je to neki veci problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 15, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Kako stojis sa potrosnjom goriva? Ako vise trosi nego inace mozda je prljav filter vazduha. Kada je filter prljav onda tako nema snage pa u vecim obrtajima povuce. Pogledaj i svecicu kakva je pa ako je dobra samo je ocisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolle 0 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja se je tu oko 2-2.5l ,filter sam cistio jedino svecicu nisam gledao jer je jako zabacena i tesko se do nje dodje ali pokusacu danas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan zameni filter goriva..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma sve po redu promeni svecicu, filter vaduha , goriva, karburator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan mislim ocisti karburator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan hehe kada jos imao karburator .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolle 0 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan haha bilo bi lepo da ja imam karburator Masina je jako komplikovanja sve je elektronika,milion zica kad zaviris,pravi haos,videcu sta mogu da promenim pa cu javiti ako bude bilo rezultata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj u kakvom je stanju kajis i rolnice... ponekad i prenos ume da zeza... mozda treba da mu se podesi pritisak u brizgaljci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolle 0 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan jel moze da se desi da je problem do klipa ,da je otisla masina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel se cuje nekakav cudan zvuk iz masine? Jos nesto moze vrlo lako da ti se stvorio dalog u auspuhu ... 2t je to ocistimu izduv.... ne verujem da je masina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolle 0 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan osetis samo trokiranje izmedju 30 i 40 km/h i pri brzini od 75 pa na vise kao da pukne odjednom nesto iz auspuha izgubi snagu na sekund i ponovo nastavi da ide,to mi je bas cudno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze da bude problem i centralna opruga.... nzm ovako napamet to trokiranje nije konkretan opis moze da bude 100 cuda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 15, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Te male aprilijice su manje vise nepoderive tako da ne verujem da je masina osim ako nije nesto tjunirano/kitovano. Negde je nesto zapuseno/zaprljano, malo odrzavanja i ciscenja i ima da ide ko nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Prekontroliši usisne lamelice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolle 0 Napisano Septembar 9, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan Ovo postaje malo veci problem,brzina mi se sa 80 smanjila na nekih 65,70,zavisi kako kad.Skidao sam svecicu,malo je ocistio iako je izgledala potpuno novo i za divno cudo nije trokirao citava 2 dana,posle toga isti problemi. Danas sam ga vozio nekih 15 km i odjednom se na nekih 20km/h ugasi,probam da ga upalim on iz prve i opet normalno radi,ja ne znam sta mu je i ako neko moze da mi preporuci majstora za ditech masine u okolini Novog Sada bio bih mu zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Septembar 11, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je l' si proverio da li svecica razbacuje varnicu? Ako razbacuje onda je problem ona. I jos jedno pitanje, kakve je boje svecica kada je skines? Treba da bude braonkaste boje, boja kafe. Ako je mokra, previse svetla ili ima mnogo garezi na njoj, onda je problem sa ubrizgavanjem...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Septembar 29, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li proverio usisne lamelice ? Promeni svećicu i ulje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kristijan banjaluka 0 Napisano Februar 6, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: banja luka Motocikl: aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan izvinite ako moze pomoc uzeo sam apiliu sr 50ccm vodeno hladjenje 2003 god. i sad imam problem nece motor da radi kad stavim filter,znaci promjenio sam novu spuzvicu u filteru malossi red sponge,stavljao drugi filter opet isto,kontam da se nije rastelovao stavim filter upalim motor i pokusavam nastelovati opet nece nista pun gas sa filterom kao da na leru radi,skinem filter upalim motor ide naravno ne kako bi trebao ici ali ide cca 60kmh sta mu moze biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Februar 6, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Karb ili direktno ubrizgavanje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksa1111 0 Napisano Decembar 2, 2021 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz imam speedfight 2 na pocetku imao je fabricki auspuh i normalno je isao i sada sam stavio leo vince tt kupio nov i skuter ide bolje bas se vidi da je jači ali mi se desava da trokira kada dam pun gas vozim oko 60 on bas trokira do cega bi moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...