kosooki 1317 Napisano Jul 13, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Danas dok smo nas trojica na staroj pumpi kod Lucana cekali da prodje kisa, iz pravca Pozege su dosta brzo prosli momak i devojka na skuteru (rekao bih da je neki Beverly) i par krivina dalje na izlazu iz tunela su isklizali i pali. Napravljena je velika kolona iz oba pravca zbog cekanja hitne pomoci. Mi malo kasnije kad se osusilo smo krenuli, obisli kolonu i bas stigli u momentu kad su ga ubacili u hitnu. Kako kazu ljudi iz kolone, on je ozbiljnije povredio nogu dok je devojka ok. Na putu u desnoj traci je bilo dosta krvi. Izgleda da je udario u stub od metalne ograde pored puta, obzirom da je pao u levoj krivini. Zna li neko o kome se radi i ima li informaciju o stanju njih dvoje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vocjka 33 Napisano Jul 19, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Javlja se devojka. Ja sam malo ugruvana sa istegnutim vratom, decko je povredio nogu, desnu, kolenom je udario u bankinu jer smo se klizali, ja sam se rotirala i zaustavila a on je udario i pokidao sve sto se moze pokidati, pocevsi od arterije (odatle krv tolika na putu), ali sve ostalo je samo ugruvao. Hitnu pomoc smo cekali 40 min, SRAM IH BILO GO**A JEDNA, zar se to zove HITNA pomoc?!!!!! Decko je u klinickom u bg, noga nam je spasena, jos nema osecaj ali je procirkulisala i malim koracima idemo na bolje. Ceka nas dug oporavak, ali hvala bogu nista nije ni tesko ni dugo kada su nam glave na ramenima ostale i kada nam je noga cela. Decko je dobro, ima volju, ima snagu da se bori, ima podrsku i ljubav neizmernu, sve ostalo se da srediti. 32 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8647 Napisano Jul 19, 2014 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ako tako može da se kaže dobro ste prošli, brz oporavak i sve najbolje oboma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan HVALA BOGU!Jel se moze znati razlog zasto ste pali?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 37 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zelim brz oporavak !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Богу да сте добро! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 19, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Šta ste nosili od opreme i jel ima šta da misliš da kad bi mogla da vratiš vreme da bi stavila od opreme da se bolje zaštitiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 21, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Od opreme su imali kacige ako se secam, a pali su jer je asflat u toj krivini jako klizav. Ja kad sam stigao na mesto pada, po mokrom asfaltu sam se u moto patikama klizao po pola metra. Ja sam od Pozege bezao od kise, preticao kolone, vozio bas brzo i kad sam na jednom pravcu zadnjom kocnicom probao grip podloge i istog trena se malo poprecio, video sam da nema zezanja, usporio sam i dovukao se do te pumpe jer sam znao da je blizu i nije mi padalo na pamet da nastavljam dalje. Dok smo cekali da se osusi podloga, proslo je dosta motora, ali svi razumno sporo za razliku od ovo dvoje koji su nam bas zapali za oci. A hitnoj je zaista bas dugo trebalo da stigne. Inace, koliko je klizav asfalt govori i to da se nista nisu ogulili po betonu, vec samo ugruvali i to sto je momak udario kolenom u stub. Nadam se da ce kompletan oporavak proci brzo i kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 21, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Neiskustvo. Na mokrom afaltu ne vidis nista. Ni kakav je sam asfalt, ni mrlje od ulja, goriva, niiista. U delicu sekunde si ispod motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vocjka 33 Napisano Jul 21, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da smo imali motor koji je predvidjen za tako dug put i full opremu sa sve stitnicima na kolenima i da nije padala kisa mozda bi nam se desilo nesto drugo, a mozda nam i nista ne bi bilo. Imali smo kacige, meni je ledja spasio ranac, ja imam pojas koji nije bas naj za padanje, a decku je ledja spasio veliki tvrdi pojas. Bilo je klizavo, mi smo cekali da stane pljusak skoro sat vremena na Avia pumpi i kada je stala krenuli smo. Iskreno, ja nisam imala osecaj da idemo toliko brzo kao sto kazes, vec sasvim normalne brzine s obzirom da je mokar put. Vozimo se vec dugi niz godina, decko je vozio i velike motore i od 1000 kubika i mislim da uopste nismo isli brze nego sto bi trebalo i da nije u pitanju neiskustvo. Da je tako, verovatno bi nas prva krivina sacekala, a ne sam izlaz iz krivine kod Lucana. A o hitnoj pomoci da ne govorim, besna sam i ljuta da vam ne mogu opisati koliko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 21, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A ruke? Jeste imali rukavice? Možda je malo neugodno priznati ako niste i sad je lako pričati ali je dobra škola i primer drugima možda koji ne uviđaju značaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky70 20 Napisano Jul 21, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan Želimo vam brz oporavak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 22, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam rekao da ste proleteli, ali ste isli vidno brze od svih ostalih sa raznoraznim vecim motorima i sa kompletnom opremom na sebi, ali opet vasa brzina je tu na pravcu bila reda velicina 100kmh. I to nije strasno da asfalt u okolini Cacka nije na momente klizav toliko koliko sam opisao u prethodnom postu i koliko ste i vi na los nacin na zalost videli. Meni i ortaku motori preterano prskaju noge, te smo hteli ne hteli morali da sacekamo da se osusi podloga, ali i mimo toga se ne bi cimali da vozimo po pljusku, sto i nismo uradili vec smo polegali po betonu i sacekali sat ipo na pumpi. No nije mi cilj da popujem bilo kome, bilo sta je bilo nazad nema, nadam se da ce oporavak proci bez ikakvih posledica, a ostalima, kao i vama, ovo treba da bude dobar nauk. Koliko ste motor polupali? deluje da je samo otklizao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...