Miki_954 78 Napisano Februar 13, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva, licna ili tudja svi komentari su prihvatljivi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Februar 13, 2008 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da znam dosta o motorima... Za ovaj prvi put cujem ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 13, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Februar 13, 2008 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A zato.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Februar 13, 2008 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan U stavri vozio sam ga ,ali nisam znao da je Inazuma. Belegiski ima taj ili jako slican,mislim da je 1999.god., ocarinjen,prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 13, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi da se ovo pretvori Kawa vs Sundza... Ninja66 Pricao sam sa mojima, i najverovatnije ga uzimam cim prodam Hondu. Sinoc, do 3 sam ostao u bajku sa njim, jedva ustao ujutru u skolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Februar 13, 2008 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi da se ovo pretvori Kawa vs Sundza... Ninja66 Pricao sam sa mojima, i najverovatnije ga uzimam cim prodam Hondu. Sinoc, do 3 sam ostao u bajku sa njim, jedva ustao ujutru u skolu. Kombinacija Beli- kafana nikom nije dobro donela. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 13, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi da se ovo pretvori Kawa vs Sundza... Ninja66 Pricao sam sa mojima, i najverovatnije ga uzimam cim prodam Hondu. Sinoc, do 3 sam ostao u bajku sa njim, jedva ustao ujutru u skolu. Kombinacija Beli- kafana nikom nije dobro donela. ;D ;D ;D U pravu si... Prespavao sam ceo dan u skoli... Samo cu te opet cimati za satove, jer ni ovaj nema pomenute... xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 13, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan U stavri vozio sam ga ,ali nisam znao da je Inazuma. Belegiski ima taj ili jako slican,mislim da je 1999.god., ocarinjen,prodaje. Kakav je odziv na gas i sl. Ovaj njegov ima Dyno i K&N.. Plus dobija standardne karburatore, i novu zadnju gumu... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Februar 13, 2008 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan I ranije sam se pitao zasto se i 750 ne zove Bandit ? Kada to u sustini i jeste. Za iste pare dobijes vise kubika, cak mi je i elegantnija linija, a registracija ista. I Bandit 600 je veoma elastican za svoju kubikazu, mislim na odziv na gas u 5-toj pri malim obrtajima. Kod Inazume (?)bemgauime, je jos bolje. Oglasi Hondu i gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 13, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan I ranije sam se pitao zasto se i 750 ne zove Bandit ? Kada to u sustini i jeste. Za iste pare dobijes vise kubika, cak mi je i elegantnija linija, a registracija ista. I Bandit 600 je veoma elastican za svoju kubikazu, mislim na odziv na gas u 5-toj pri malim obrtajima. Kod Inazume (?)bemgauime, je jos bolje. Oglasi Hondu i gas. Hahahahahahahaha.... (?)bemgauime ;D ;D ;D ;D Bas sam se nasmejao. Mada hteo bi da vidim jos komentara, od nekog ko je vozio ovaj motor... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da niko ne zna nista o njemu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 14, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da niko ne zna nista o njemu ??? Pa video sam samo jedan JEDINI komad za sve ove godine, kilometre i skupove, čini mi se u Pančevu... Naravno, u perfektnoj crnoj boji Čini mi se da sam gledao na mobile.de, da je bio jako povoljan za pazariti u Nemačkoj (izmedju motora). Voziću tako nešto DEFINITIVNO u sledećem životu, kad budem imao 20cm i 55kg manje nego sada... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Znam koji si video, taj motor je iz Brckog, mislim... Samo je to onaj od 1200ccm ja sam ga na moto susretu u Kuli video, i pricao sam sa covekom. Na prvo pogled mi je licio na velikog bandita, ali kad sam video amortizer sa strane nista mi nije bilo jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 15, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Znam koji si video, taj motor je iz Brckog, mislim... Samo je to onaj od 1200ccm ja sam ga na moto susretu u Kuli video, i pricao sam sa covekom. Na prvo pogled mi je licio na velikog bandita, ali kad sam video amortizer sa strane nista mi nije bilo jasno... Nije iz Brčkog, i nije 1200ccm, nemoj da brkaš babe i žabe, mnogo si mlad... Znači Inazuma ima 750ccm, domaće table i video sam ga samo dvaput, u Pančevu i ne znam gde još... Bandita 1200 ima podosta, a 600 da ne pominjem. 750 je JAKO redak, bar kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 15, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Dex pobrkao si loncice ... ;D ... postoji i GSX1200 Inazuma , preteca GSX-a 1400 ... A i to sto si ti video jedan JEDINI GSX750 ne znaci da je JAKO redak kod nas ... ja sam ih video preko nekoliko ... a bio je jedan plavi iz Sapca kad je bilo ono okupljanje na Ceru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Znam koji si video, taj motor je iz Brckog, mislim... Samo je to onaj od 1200ccm ja sam ga na moto susretu u Kuli video, i pricao sam sa covekom. Na prvo pogled mi je licio na velikog bandita, ali kad sam video amortizer sa strane nista mi nije bilo jasno... Nije iz Brčkog, i nije 1200ccm, nemoj da brkaš babe i žabe, mnogo si mlad... Znači Inazuma ima 750ccm, domaće table i video sam ga samo dvaput, u Pančevu i ne znam gde još... Bandita 1200 ima podosta, a 600 da ne pominjem. 750 je JAKO redak, bar kod nas... Easy je u pravu, pricam o Inazumi 1200 ne o banditu... Fala bogu da postoji jos jedan primerak kod nas. Jel neko zna koji je agregat u njemu, da li je npr. od GSX-Ra 750?? Pitam ovo zbog delova, jer ako je redak onda je tesko naci delove za njega. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Februar 16, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan U Pancevu postoje 2 GSX-a 750 za koje znam,i oba su crna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan U Pancevu postoje 2 GSX-a 750 za koje znam,i oba su crna. E super 23. idem u Pancevo na moto zurku pa ce se raspitati o njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 16, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dex pobrkao si loncice ... ;D ... postoji i GSX1200 Inazuma , preteca GSX-a 1400 ... A i to sto si ti video jedan JEDINI GSX750 ne znaci da je JAKO redak kod nas ... ja sam ih video preko nekoliko ... a bio je jedan plavi iz Sapca kad je bilo ono okupljanje na Ceru ... da probam opet... NISAM pobrkao lončiće, Easy, u Pančevu sam video GSX-750 - Inazuma a ne 1200, nisam ni lud ni ćorav. I jesu retki Inazuma modeli u Srbiji, i taj 1200, kao i 750... al' to sad nema veze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 16, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Dex pobrkao si loncice ... ;D ... postoji i GSX1200 Inazuma , preteca GSX-a 1400 ... A i to sto si ti video jedan JEDINI GSX750 ne znaci da je JAKO redak kod nas ... ja sam ih video preko nekoliko ... a bio je jedan plavi iz Sapca kad je bilo ono okupljanje na Ceru ... da probam opet... NISAM pobrkao lončiće, Easy, u Pančevu sam video GSX-750 - Inazuma a ne 1200, nisam ni lud ni ćorav. I jesu retki Inazuma modeli u Srbiji, i taj 1200, kao i 750... al' to sad nema veze.... he , nesporazum ... nisam ni mislio na taj koji si ti video , nego mi se ucinilo da hoces da ubedis Mikija da je ustvari video Bandita 1200 ... a evo jednog crnog GSX 750 , cesto sam ga vidjao na skupovima ... A pre nego sto sam uzeo Kawu , jedan GSX 750 mi je bio u najuzem izboru (plavi , 2002. god. , prodavao se u Nisu ) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je stigao u Indjiju pre par nedelja, bas ovakav crn, nisam ranije vidjao Inazumu , ili se ne secam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider 3 Napisano Februar 17, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan Ko lutka.Dobro,ja sam mozda pristrasan,jer volim naked. Razlika izmedju Bandita 1200(GSF) i GSX 1200,je ko nebo i zemlja.Agregat je isti,s tim sto GSX daleko vise "vuce" na klasiku.Prelijep motor. I ,da,zaista postoji taj crni GSX 1200 u Brckom,poznajem covjeka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...