legatto 14 Napisano Jul 11, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan postovani ljudi sa foruma Moje ime je Danilo Mitrovic. Trazim bilo kakav posao.Uskoroplaniram da nastavim skolovanje u Univeriztetu u Novom Sadu. Diplomirao sam sa Visoke gradjevinsko-geodetske skole, odsekza Arhitekturu. Ukoliko je potencijalni poslodavac zeljan da zna mojesposobnosti, moze ih videti u segmentu ispod. Bivsa poslovna iskustva : -Izdavanje pedalina na Adi. -Radio kao barista i kelner : Pravim opasan esspresso i nes:D -Privatno organizovao nastupe raznih zanrova. -Muzicki inzenjer, javno i privatno. -Radio kao statista po reklamama i emisijama. Fizicke karakteristike :: [ mozda od pomoci za fizickeposlove ] 23 godine, 195 cm visok, i oko 95 kg. [ doduse, mozda sei ubucim/smrsam ukoliko prodje vise vremena od pregleda ] Poznavanje programa :: Programi u okvriu struke i programi uz Mikrosoft paketa. AutoCad; Sketchup; ArchiCad; Microsoft Office [ kompletan ]; Programi van struke : Ableton Live Suite; Sonar Cakewalk, Proppelerhead Reason,CuBase; SoundForge; Sony Acid Pro; Hobiji : Posto sam vlasnik Muzickog Studija, naucio sam osnoveelektrotehnike i programiranja. Development software-i: Code::Blocks; Notepad++ tekst editor [ sa MinGW ]; Poznavanje programskih jezika :: C++ [ trenutno poznavanje ] : klase, OOP, alokacija memorijei pointeri. Dobro znam Engleski, i nemacki do A2 nivoa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...