coa76 0 Napisano Jul 8, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman AN400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno je crko tako da mi ostaje da se snalazim sto pre jer mi zao da idem pesaka. Danas pocelo nesto da dimi ispod kilometarsata i ja skinem oklop i skinem ovaj deo i imam sta da vidim. (Slike u prilogu) Ajde drugari pomagajte gde da nadjem dobar ili original. Raspitivao se kod nekih majstora u Nisu ima da se naruci oko 100e kao dobar ili 30-tak eura kinez. Dajte neki broj ili prodavnicu gde da nadjem. Tnx unapred Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 319 Napisano Jul 8, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji Josku ovde na forumu. Meni je napravio za mog burgmana.. Oko 60€ je cena ja mislim. Послато са GT-S5830i користећи Тапаток 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 595 Napisano Jul 8, 2014 Stara Garda, 276 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Imam vise komada..Novih...Na slici 1 za Burgmana 6400 din a na slici 2 zamenski na kojem ces mozda trebati da uradis prevezivanje konektora..On je 5200 din.. 063-8152618.. Delovi iz Italije.. Pozz...Dosta zadovoljnih forumasa..Jedan od njih i Shokla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coa76 0 Napisano Jul 9, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman AN400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam vise komada..Novih...Na slici 1 za Burgmana 6400 din a na slici 2 zamenski na kojem ces mozda trebati da uradis prevezivanje konektora..On je 5200 din..063-8152618.. Delovi iz Italije.. Pozz...Dosta zadovoljnih forumasa..Jedan od njih i Shokla... Cekam majstora da proveri on za koliko moze da mi nadje, ako nema nista povoljnije zovem i narucujem. Tnx Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coa76 0 Napisano Jul 9, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman AN400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji Josku ovde na forumu. Meni je napravio za mog burgmana.. Oko 60€ je cena ja mislim. Послато са GT-S5830i користећи Тапаток 2 Ne odgovara mi Joska imas neki broj za kontakt? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 319 Napisano Jul 9, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jul 9, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Imam vise komada..Novih...Na slici 1 za Burgmana 6400 din a na slici 2 zamenski na kojem ces mozda trebati da uradis prevezivanje konektora..On je 5200 din.. 063-8152618.. Delovi iz Italije.. Pozz...Dosta zadovoljnih forumasa..Jedan od njih i Shokla... Samo da potvrdim ovu konstataciju. Uzeo sam par puta, kako za sebe, tako i za drugare reglere od Pece (orlovi), i niti jednom nije bilo nikakvih nepravilnosti. Karakteristike su po svim specifikacijama proizvodjaca motocikla. PREPORUKA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coa76 0 Napisano Jul 12, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman AN400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan stigo Joskin regler i evo konacno ugradjen, sad je konstantan napon od 13.8 V bilo radilo svetlo ili ne i veci broj obrtaja. Samo sto sam primetio da se greje dosta, da li je to normalno? Just Rideeeeeeee..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6255 Napisano Jul 12, 2014 Svakom po zasluzi, 12461 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je da se greje ali ne sme da bude vreo? Meni se cini da bi trebao da nabavis novi akumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jul 12, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan stigo Joskin regler i evo konacno ugradjen, sad je konstantan napon od 13.8 V bilo radilo svetlo ili ne i veci broj obrtaja. Samo sto sam primetio da se greje dosta, da li je to normalno? Just Rideeeeeeee..... Verovatno (pretpostavljam) da nisi napomenuo konkretno i specificno sta ti treba, pa si dobio "ZIMSKI" regler. Za njega je normalno da se vise greje jer je predvidjen za upotrebu na max 13*C, a mozes pomocu ventilatora-kulera da sprovedes i grejanje na scoot-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 319 Napisano Jul 12, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je Joskin i isto se greje. Ja sam ga zvao da ga pitam za ventilator, kaze covek da nema potrebe za tim, jel je to normalno da se greje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coa76 0 Napisano Jul 13, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman AN400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je Joskin i isto se greje. Ja sam ga zvao da ga pitam za ventilator, kaze covek da nema potrebe za tim, jel je to normalno da se greje Onda vozimmmmmm i uzivam..... Nisam mu napomenuo da mi treba ZIMSKI nije me ni pitao Tnx bro Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 14, 2014 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nema zimskih I letnjih reglera,svi su isti I podeseni na 14.1V. Probajte izmeriti mozda drugim instrumentom. A ako se ispostavi da I drugi instrument pokazuje manje, to uglavnom znaci da je akumulatoru porastao unutrasnji otpor,ili ima previse jakih potrosaca,ili nesto nije u redu oko namotaja pa alternator ne moze da izgura dovoljno wat-i. Za regler garantujem da je ispravan I pravilno podesen. A to sto se greju je normalno. I fabricki se greju I to bas jako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...