bosnjak 195 Napisano Avgust 4, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan utisci sabrani da je bilo bolje nebi valjalo Ruska Jazavci i na kraju Bimba hvala za celokupnu pricu sto se mene licno tice od momenta dolaska u Josanicku banju pa sve do povratka u Pirot mogu da kazem samo AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAProveo se za medalju momci svaka cast evo i od mena par slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 4, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan iz mog ugla to izgleda ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem... pre svega još jednom PUUUUUUUUUUUUUUUNO hvala Jazavcima i Ruski koji su nam upriličili ovaj fenomenalni enduro "event" ... sad, pošto sam slikao i ja ali i Marica , to znači da neće sve slike biti mutne... ali pošto prvo idu moje... znači biće i mutnih Nadao sam se da mi kišno odelo neće trebati... 500 metara dalje od kuće sam video da će biti drugačije... ja sam krenuo dan ranije pošto sam išao za Rašku preko Niša... kao što svi znaju tako je bliže Na pola autoputa sam morao da stanem da se ocedim, pošto nije bila kiša nego potop... tu nalećem na bajkera iz Turske i Češke ... sledeći dan krećemo. Čekamo ekipu iz Pirota ... Idemo lepim seoskim putevima... nemam pojma kuda... uglavnom idemo ka Kopaoniku,,, Prosto je greh ne stati i odmoriti malo... Stižemo u Jošaničku banju... Smešteni smo u odličan hotel Oaza ispred koga je benzinska pumpa stiže ekipa iz Beograda Vreme je za morževe ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Žikić u elementu Pera in d ekšn... oženismo našeg Peru iako je mlad Čista nalepnica... posle će biti mnogo bolja :D prvo fruštuk ondak na put... Cicko u magli PeraS u elementu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pauza ... specijalna vozila... stigosmo u Rašku... e ovako je već mnogo bolje posle smo se popeli na neko brdo... ne znam kakko se zove ali je pogled fenomenalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan zatim stižemo u manastir Gradac... sa izvorom koji leči oči... idemo ka manastiru... ne znam kako drugima ali meni je ovo bio najteži deo vožnje posle manastira smo stali kod Sladje ali slike su sa drugog aparata... da bi posle toga došli na Odvraćenicu gde nas je sačekao bogat kulturno umetnički program... od sada svaki put kada čujem "motori, motoriiii" setiću se one pevaljke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sledeći dan doručkujemo i krećemo na Jankov kamen... gde se završava zvanični deo vožnje... mi smo teli još zdravica za srećan put ... posle Jankovog kamena krećemo na brdo preko puta koje odmila zovemo "Medino go#no..." i samo da udje u zapisnik da nam je Žikić isto pregazio a da nije hteo da napravi novo .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Boki u elementu... Ma šta se smeješ sve vreme i dalje se smeješ zatim stižemo do Berlina koji je pun crnaca kakav nes, espreso čuda mu.... prvo pitanje kolko može da razvije... drugo a kolko da ponese :D redovno održaavanje Posle testiranja na težinu motor se čudno ponaša :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan krećemo ka vidikovcu na meandrima Uvca ili ti Molitva u povratku stajemo u Kušiće, Krašiće... na kafu... onda počinje da seva... a bogami i da grmi.... dok smo išli ka Ivanjici, gromovi su tukli po Mučnju za sve pare... kako smo stigli u Ivanjicu stigli su i gromovi... nekako smo se dopremili do restorana... Pirotska ekipa mora na posao u ponedeljak, a Cicko i ja ne moramo... ostajemo u Ivanjici... samo dijetalno, pa ipak je tada bio voćni dan... Boki i Žikić kreću u mrak a mi u smeštaj... bolje je bilo da smo krenuli uveče... bar se ne bi pržili po suncu ovoliko U Mataruškoj banji stajemo u pekaru Mladi radnik... odlična pekara svaka preporuka posle na Kruševac pa autoputem do Niša.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sada idu slike sa aparata... prvi deo je pod nazivom morževi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sekcija Enduro morževi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I još malo... sada ću krenuti da komentarišem izmedju slika da mi ne bi prebacivali da je ovo slikopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano Avgust 5, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Popsy! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Avgust 5, 2014 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Popadicu, popravljas se, imas i poneku ostru sliku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MinjaSD 2 Napisano Avgust 5, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo oduševljeni i bez komentara smo, možemo samo da se zahvalimo na odličnoj organizaciji, gostoprimstvu i predivnoj vožnji Puno pozdrava iz Smedereva od Minje i Gorana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 5, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E tek sad, posle svih ovih slika vas sve mrzim :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan E tek sad, posle svih ovih slika vas sve mrzim :D Ajde, prijavljuj se za Staru, sta cekas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 5, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jazavcima na gostoprimstvu, stvarno ste ekipa, takođe veliko hvala bratu Ruski koji je odbranio titulu gorskog kralja, Bimbi koji je iz ne znam kog razloga ulepšao vikend, setiću se, kao i svima koji su podržali ideju i sproveli je do kraja. P.S. Neizmerno hvala pevaljki koja me otera u krevet ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SimonP 0 Napisano Avgust 5, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: ivanjica Motocikl: piaggio beverly 500, bmw 650 gs Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav....hvala na druzenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Avgust 5, 2014 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci. Odlicna voznja, druzenje, predeli. Domacini ko pravi domacini, trudili se da nam sve bude potaman. Prvo druzenje i potpuni uspeh. Bice ovo nezaobilazna tacka okupljanja u buducnosti. Neke nove dobre ljude sam upoznao. Sa starim se podsetio sta je to dobro druzenje. I posle cetiri pada, malo unapredio svoju voznju i shvatio da bez dobrih opanaka nema leba na ovakvim voznjama. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...