Djole Rs 294 Napisano Jul 18, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Sudeci po tome,mislim da je alnaser,rasturi,ocisti podmazi zameni cetkice i probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Jul 18, 2014 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan rekoh ti ja na pocetku, to je bar lako proveriti, odvrnes 2 sarafa i skines anlaser i pregledas ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4832 Napisano Jul 18, 2014 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan nisam totalni pocetnik , i brdo stvari sam radim na motoru , kao sto ste i videli....ali ovo nikad nisam radio... ima li nekoga da ne mrzi da mi ukratko opise postupak , na sta da obratim paznju , kako se ciste cetkice itd itd...ili neki link... mada mislim da sam nesto cuo od dva tri drugara da se meni ne menjaju cetkice , nego ceo alnaser... u stvari ,mozda i moze ali je velika igranka... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Jul 18, 2014 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan mozda oni misle da nemoze da se rastavi pa zbog toga da treba ceo anlaser da se menja, ali cisto sumnjam da je tako, meni su na 2 motora (bivsem Suzukiju) i sadasnjoj Hondi radili remont, imam tu srecu da mi brat radi u radnji koja se bavi sa popravkom anlasera, i kod vecine japanskih motora i auta ista firma radi anlasere - "Mitsuba" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4832 Napisano Jul 19, 2014 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan mozda oni misle da nemoze da se rastavi pa zbog toga da treba ceo anlaser da se menja, ali cisto sumnjam da je tako, meni su na 2 motora (bivsem Suzukiju) i sadasnjoj Hondi radili remont, imam tu srecu da mi brat radi u radnji koja se bavi sa popravkom anlasera, i kod vecine japanskih motora i auta ista firma radi anlasere - "Mitsuba" pa da, i meni je palo na pamet da ne moze samo ako je pertlovan ili nitovan pa je mozda tesko rasturiti ga ... ko zna.. probacu od nedelje da ga skinem pa cu videti sta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4832 Napisano Jul 22, 2014 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan evo , za sve koji su mislili da su cetkice - NISU!!! cetkica ima ihahah .. kolko oces... u alnaseru jedino sto je moglo da zezaje zaprljani ovaj bakarni deo , kako li se vec zove ... ocistio sam ga i cekam sad da vidim hoce li da zeza.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Jul 22, 2014 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan tebi usao neki gremlin u motor stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4832 Napisano Jul 22, 2014 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan da znas covece.. uzas...nisa ...nista mi ne ostaje nego da cekam da vidim sta ce se desavati na dalje...znao je da pali i 3-4 dana iz prve pa peti dan ujutru nece..ali i tad kad nece , nece samo 5-6 pretiskanja prekidaca , pa kresne... videcemo... samo , sto posle nemam ideju sta da proverim i kako ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 22, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neki kontakt zeza, to sto automat cakne ne znaci da je dobar, cakne elektromagnet ali plocica koja unutra spaja kontakte moze da se iskrivi ili nagori pa nema dobar kontakt, ako je automat princip kao kod auta jer sam taj slucaj imao. Proveri i sve minus kontakte, kao i sve buksne od aku i dalje da li mozda neka mrda oko zice ili je u tom delu pocrnela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4832 Napisano Avgust 6, 2014 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan update ... alnaser zamenjen , dva dana palio iz prve i juce opet zeza...s tim sam otklonio svaku sumnju da je do alnasera... iz gluposti sam rasklopio opet plastike i nasao na jos jednu zajebanciju....ovu a sad jedno pitanje ,molba ...da nema neko automat alnasera na pozajmicu od par dana , pa ako je problem u njemu da ga kupim , jer mi bez veze da kupujem sve na sta sumnjam pa da tako resim problem... a ovo na regleru je neki novi problem.... mislite le da je crko regler pa prepunjava ili je mozda bio los kontakt na toj buksni pa je od grejanja pocrnela ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 6, 2014 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Loš kontakt na + žici. Najbolje odseci, izvadi buksnu i ponovo zakrimpuj drugu, novu. Možda i da zalemiš + kabl na novu buksnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4832 Napisano Avgust 6, 2014 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan + je ova sto je izgorela , jel da ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 6, 2014 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Axa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4832 Napisano Avgust 6, 2014 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ok , probacu to da sredim , mada ne znam hocu li uspeti da vratim novu buksnu u ovu plastiku , ... mogu i svih 6 zica da izvucem i gurnem u regler i bez plastike ali kapiram da i ova plastika malo cuva zice od toplote...ili nekako da isecem taj drzac pa da ovih 5 ostanu u svojoj plastici a ovu jednu sto je izgorela da posebno gurnem u regler ...jebem li ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 6, 2014 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako n'umeš, dođi da to iZkrimpujemo očas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4832 Napisano Avgust 6, 2014 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno ... mogao bih da skoknem kad imas vremena...skinuo bih ja i plastiku kuci da ti ne oduzimam puno vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 6, 2014 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pod hitno to da sredimo, inače samo će još više da izgori. Čujemo se ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4832 Napisano Avgust 6, 2014 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan eee , hvala jos jednom ...necu da te davim , a ti kad si slobodan , kad imas malo vremena pisi mi , i eto me sa pivom u rancu 0641293476 je moj broj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 6, 2014 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4832 Napisano Avgust 7, 2014 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan A za ovaj automat paljenja/alnasera i dalje vazi molbica , ako ko ima iz Bg , na pozajmicu od par dana da probam dal je to kvar - super. Ne znam drugacije kako bih resio taj problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4832 Napisano Avgust 28, 2014 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pod hitno to da sredimo, inače samo će još više da izgori. Čujemo se ovih dana. bracalaaaa...kad mozemo ovo da sredimo ove zice , malo me jebucka ovo , verovatno gubi negde kontakt tu i ne puni mi dovoljno akomulator .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 28, 2014 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sređeno Bilo je problema sa konektorima i na drugim mestima ali smo sve rešili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4832 Napisano Avgust 28, 2014 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan I nije bilo izgorelo... hi hi hi.. jos jednom - hvala do nebaaaa ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...