laki 6 Napisano Februar 13, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam u fazi menjanja auspuha na mojoj Yamahi tt600,a nasao sam neki auspuh od gsxr 600 interesuje me dali je neko probao da stavi auspuh od r-a na enduro i kako bi se ponasao.Drugar mi je rekao da nemoze da se motor gusi,al reko da cujem i vase misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 13, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan uzas iskustvo , nema nista gore , gasi se na malim obrtajima jedva radi, treba ga otvoriti napraviti komoru i onda prigusivac pa ga podesiti maa... bolje kupi LEO VINS. begaj od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam stavljao na mojoj bivsoj xt,od rf a , i lepo je radila i imala perfektan zvuk,vredi probati,nista nemozes da izgubis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 13, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam da izgubim samo lovu ;D auspuh sam video u oglasima tako da bi morao da narucim pa da probam a to zadovoljstvo bi me mozda skupo kostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Februar 13, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan otovris taj stari ja sam prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 13, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma otvorio sam ja stari al je dosta tezak i ruzan.Hocu malo da skinem kile sa bajka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 13, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kupis probas namontiras ,ako ti se ne svidi uvek ga mozes prodati i vratiti stari na masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branimirgrozny 0 Napisano Februar 13, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan dali je taj od gsxr-a fabricki ili neki otvoren?ako je fabrika onda je mozda i tezi od ttetkinog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 13, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan i sigurno ce ti biti dugacak pa ces ga morati skratiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uvek mozes i stari i novi da prodas ako ti se ne svidja zvuk ni sa jednim i sta??? vozis bez auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ako stavis seriski naravno da ce se gusiti,ako stavis protocni otvoren nema sanse da se gusi.Imam jedan takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Od ovog mog tetkinog nije sigurno tezi,a ovaj sto sam gledao je fabricki nije otvoren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako stavis seriski naravno da ce se gusiti,ako stavis protocni otvoren nema sanse da se gusi.Imam jedan takav pa poenta auspuha za SM KROS I ENDURO da trebaju imati pregradu da bi mogli normalno raditi na malom gasu i leru. znaci nisu PROTOCNI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 15, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da cujem, na XL Veljka Vlahovica, protocni auspuh i zvuk je vise nego ekstra i naravno radi na leru kao sat.Trebamu samo malo dici ler i nista vise ako je sve uredu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam dosao od druga koji mi je dao na poklon otvoreni auspuh,montirao sam ga i na leru radi ok al cim dam gas cuje se previse jako.Dali neko ima skicu auspuha sa komorama da znam kako izgleda pa bi mozda ovaj prepravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan bas tako zato sto je otvoren zato je i bucan pogotovo na tvojoj masini...a pregrade zavise od proizvodjaca,ali mislim da se vise isplati na nabavis drugi nego da prepravljas taj otvoren ,mnogo je zajebancije da bi to posle opet licilo na nesto kada ga sastavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 15, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan U mestu kada ga zaturiras to pukne dosta jako u voznji to nije tako strasno.Ja sam uvek zato da je mnogo bolje da se motor dere nego da ga niko necuje.I to je jedan od nacina da skrenemo paznju onima koji negledaju kuda voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi zvuk kao i na standardnom mom auspuhu nista jace i on se dosta cuje jedan klip enduro,njega skidam zato ste je vec poceo da rdja i dosta je tezak a i krpljen je dosta puta,treba mi nesto sto ne rdja,kao sto je micron od TTr600 standard. Znaci ovako nesto trazim http://video.google.com/videoplay?docid=2785234541938476627&q=yamaha+tt600+s&total=3&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan prigusivac mozes lako napraviti, neka ti bude oko 25-30 mm, unutarnjeg precnika, i napravis ga na jedan sraf, lepo se ubaci u top, zasrafis i gotovo, a kad oces da ti bude malo glasniji, opet izvadis i tako. eto ti slika, znaci ovo na prvoj slici trebas da napravis, a posle vidis kako izgleda kad se presece na pola auspuh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, samo prigusivac ako ti je glasan bez njega, i vozi...A protocni i treba da bude ako hoces vise snage (moras malo i airboh da "secnes", pozeljan je i drugi (protocniji) filter vazduha, i naravno moraces malo da povecas glavnu diznu. To da se gasi na leru nije istina, svi zamenski auspusi za supermoto/enduro 4t su protocni (otvoreni). Ja na mom KTM-u imam otvoren auspuh Leo Vince od neke 600-tke najverovatnije, i sve super radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Snimi zvuk da cujemo kako zvuci :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladaktm 0 Napisano Februar 16, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 990 SM Prijavi odgovor kao problematičan Auspun za motor sa jedni cilindrom je malo drugaciji nego za r-ove, zato sto motor sa jednim cilindrom treba da ima i povratne gasove da ne bi izgubio na obrtnom momentu. Ako stavis bilo kakav auspun mozes da steknes subjektivan utisak da on bolje ide zbog glasnijeg zvuka a u sustini i nece ici. Ukoliko promenis auspuh moraces i centralnu diznu da stavis vecu i airbox da malo otvoris. Pamet u glavu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a v-tvin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan sta dobijam ako kupim dyno jet dizne i jel zna neko gde imaju da se kupe?i kolika je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6437 Napisano Februar 17, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da dobijes gomilu problema, a mozes da dobijes i malo povecanje snage koje u prakticnoj upotrebi neces da osetis. Mislim da nije vredno truda i para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...