FireFighter911 12 Napisano Jul 7, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: I.Sarajevo Motocikl: Honda VT500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo biker-a Imam mali problemcic Vlasnik sam Honde VT 500 custom 1987(bar tako pise u saobracajnoj,) prilikom narucivanja zracnog filtera na svim sajtovima specijalizovanim za prodaju rez. dijelova mi nudi opcije VT 500 custom od 83-86,a za 87 mi prikazuje VT 500 EF, kada izaberem opciju 83-86 custom slika filtera mi nije odgovarajuca mom filteru a kada izaberem opciju 86-87 VT 500 EF slika filtera je odgovarajuca ali mi motor nije (sudeci po slikama za VT 500 EF,taj motor mi lici na VT ascot) Ono bas sam ,pogotovo sto mi je izgleda i bombina pred smrt (cuje se pucketanje) Sta i kako dalje? evo i slicica mog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jul 8, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Kad naručuješ preko specijalizovanih sajtova vrlo lako može da se desi da slika neodgovara stvarnom stanju a da deo odgovara. E sad to je rizik. Da li si pokušao u ovlašćenom hondinom servisu? Tamo nema greške. Daš broj šasije i broj motora i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FireFighter911 12 Napisano Jul 13, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: I.Sarajevo Motocikl: Honda VT500 Prijavi odgovor kao problematičan honda ima oznake modela po godinama. Recimo moja je Shadow VT 600 N, sto oznacava 1992. godiste. Vidi koja je tvoja . I da, za pocetak daj nam fotografiju tvog trenutnog filtera. Pre svega da se izvinim zbog neaktivnosti (bio sam odsutan) slika filtera je u prilogu a br sasije je PC082009238 u saobracajnoj pise samo VT500 bez oznake Na svim sajtovima za VIN decoder nisam uspjeo nista da saznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...