Dejan77 80 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan E vala, svaka ti cast .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Octobar 8, 2014 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kada je cuveni Doug Wothke bio u Japanu, citao sam i gledao slike, utisak je bio potpuno drugaciji. Ali jbg. lepota je u oku posmatraca... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 8, 2014 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, Zaboravio si da imaš okupatorske tablice (Nevada). A okupatori su im jebali kevu u svakom pogledu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam usao u neki sobicak od sobe u hostelu jer nisam mogao da nadjem mesto u hotelima sve je bukirano unapred a ja neznam gde cu i kad da pristignem ...soba je dva i po metra sa tri i ima stocic dva jastucica na podu jedna mala stona lampa i u ormanu su tri duseka nisam video jastuk jos i to je to ...nema nista vise osim ovoga ok i dva prozora ima soba...i to kosta 48US ....pitacu za kupatilo gde je i daj boze da mogu da stanem u njega..... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zoki gde ides kad zavrsis sa Japanom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcomfox 0 Napisano Octobar 8, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: HONDA Pantheon 125,HONDA Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast majstore,veličanstven podvig,svu sreću ti želim i neka te Bog čuva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ti ćeš možda i moći... Ali sam siguran da mnogi koji ovo čitaju ne bi mogli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte pogresno da me shvatite ...nezalim se zato sto mi nije dobro ili tako nesto vec ni ja sam nisam ocekivao ovako nesto a bio sam u dosta zemalja....da ne blebecem kada bi me sada neko pitao u koju zelju ne bi ponovo otisao bilo bi...Japan. Da nastavim sa putopisom ...ok kao sto rekoh...opalim ja po njihovom autoputu....stigne me umor jer sam se zajebavo sa njihovim lokalnim putevima i zaginem oko ponoci na parkingu sa restoranom i svim ostalim...nadjem sebi dva drveta ...de se nekacim na Suzanu ko po Kazahstanu i lagano utonem u san....neprodje dugo...drma me nesto ....ah ko je sad...kad murja al Japanska i to sa nekim smesnim slemovima ...ja poco da se smejem ....kaze momak nije ovde sigurno da spavam zajeban je autoput kaze on ...ja reko lopovi ,krade se i to ...ma kaze ne ... moras da se premestis sa ove strane ograde to pripada autoputu a ovo parkingu ....tako da sam morao da trazim nova dva drveta al pomogao mi je Japanac da se smestim na drugoj strani.... 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Prica o bikerima lokalnim ....stao sam na tri mesta da pitam za gumu prednju ...trazim novu ,covek mi nudi polovnu za 60 US. mislite da me je neko pokusao da pita odakle sam kuda idem ...koji je to motor ma nisu ga ni pogledali ali ni jedan nije ... onako reda radi ....jok,....zalosno zar ne. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 8, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobro, pogotovo sto je pisanje bez standardnih ukrasa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Hiroshimi ..... po gradu... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Slikano dok sam bio na lokalnim putevima prema Hirosimi kao i prethodne slike... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Iznenadih se kad ugledah alfu 147 na slici, mislio sam da se to samo ovdje vozi A zanimljiv mi i ovaj parking, za motoriste i invalide Samo naprijed kawazoki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Al' se izgradila Hirosima 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Svi jedva čekali, kad ono ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mlekadžija 8 Napisano Octobar 8, 2014 IT on Yamaha, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-SA Prijavi odgovor kao problematičan Kawazoki, A kako znas koje gorivo da sipas ? Jedino po boji pistolja, sve im pise u znakovima ... ludilo ... posto je inace gorivo kod njih ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 8, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Al' se izgradila Hirosima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazarR6 3 Napisano Octobar 8, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, baš smo se razočarali.Mislili smo da je Japan vrh i san snova.Džaba i da je lepo, ako su ljudi tako hladni - a najgore što i nije tako lepo.Verujemo tvom ukusu - nećemo se usuditi da idemo tamoAli zato Južna Koreja deluje jako interesantno!! Mnogo bolji ljudi i vrhunska mreža putevaOčekujemo te uskoroL. i V. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7425 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi hrabri kolega, ne znam koliko pratiš medije u Japanu (Lost In Translation) ali za svaki slučaj da imaš informaciju: ka Japanu se kreće nekakav super tajfun. http://edition.cnn.com/2014/10/08/world/asia/typhoon-vongfong-japan/ http://www.blic.rs/Vesti/Svet/500981/Oluja-godine-hrli-ka-Japanu Veliki pozdrav i neka te sreća prati. P.S. kad pomislim... šta je za tebe nekakav vetrić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 8, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ipak do seksa... japanci imaju u proseku ubedljivo najmanje seksa od svih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 8, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan DR je stigao kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Hirosima memorial..... pogledajte sliku malo bolje ...trava ugazena ... zemlja,prasina,,uzivo cak izgleda i losije...al njihov je spomen park ali zato ima na ogradi upozorenje da se kaznjava preskakanje ograde i alarm je ukljucen.... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Njihov tramvaj...doduse video sam i novije modele al ovi....zatim moja soba i ostalo je okolina oko hostela gde sam prenocio 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je sada 7.40 ujutro odok na taj ebeni autoput da im dam jos tih dvesta pedeset -trista dolara i da zavrsim sa ovim ....cujemo se 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 9, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan A meni se bas svidja ta njihova bolesna prakticnost i ekscentricnost na svakom mogucem koraku i sad kad citam ove izvestaje sa ulice jos vise imam zelju da odem tamo. Sto se automobila tice vozi se tamo stosta pa i od evropskih auta, ali najvise ovi mali kockasti koje zoki pominje. Svaka kuca po gradovima ima bar po jedan. Ta klasa se zove Kei car i nastali su davno kao neophodnost zbog prenatrpanih gradova. Moraju da ispune tacnu maksimalnu duzinu i sirinu i zapreminu motora. To je ta bolesna prakticnost. To se ogleda i u malim prakticnim domovima, dvoristima, radnjama... ma prosto svuda. Jednostavno mestom gde zive izvitoperena nacija ali apsolutno genijala. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...