Bato ADV 409 Napisano April 1, 2015 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kako zvuči lako i jednostavno kada ti pišeš...Svaka čast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano April 1, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patagonac 33 Napisano April 5, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za turu! Uskoro krecem slicnom putanjom-12 aprila ali biciklom pa me interesuje putem kojim si prosao kroz Mongoliju koliko cesto se moze naci voda,hrana tj prodavnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 6, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Delom putanje koju sam ja koristio a to je ona juznija putanja i duza od ostale dve je po mom misljenju dosta losa jer je peskovita i sa korugacijama ...i nije za bicikle cak i nisam vidjao iste osim jednog lokalnog koji i nije bas nesto zurio. ALI TO SVE ZAVISI OD INDIVIDUE JER SAM SREO DVOJICU AUSTRALIJANACA KOJI SU ISLI SA ONIM TROCIKLAMA UZ POMOC ZMAJA ....DA,DA POMOCU ZMAJA .... POSMATRAO SAM IH I NISAM MOGAO DA VERUJEM KAKO PUTUJU ...REKOSE MI DA SU NEGDE SEDELI U SRED PUSTINJE DVA DANA BEZ VETRA. Hrana i voda se mogu naci...niko nije ostao u toj nedodjiji bez hleba i vode.....naravno flasirana prvenstveno zbog svog zdravlja. Ako mogu da posavetujem ....mislim da bi srednja ili Severnija deonica,ruta, bila bolja za bicikle. Slobodno me kontaktiraj na PM ako mislis da jos necim mogu da pomohnem . Srecno i samo napred........ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 8, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan S'ti Japanac....... ne jasm Bosanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano April 10, 2015 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, svaka ti čast na poduhvatu! Ovakva tura je ispunjenje snova mnogima od nas. Odlasci u malo divljije predele, gde je čovek prepušten sam sebi. Drugo, sloboda u izboru destinacije i pravljenju planova...ma mogu samo da kažem, ispunjenje sna! Svaka čast i hvala ti što si odvojio vreme da to sve podeliš sa nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Jun 20, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Opssss.....greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Jun 20, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Evo posle toliko vremena jedan video koji ce, nadam se..... docarati put malo drugacije. http://www.youtube.com/watch?v=WQRlDoDit6Y 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Jun 20, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bez reči sam... Dubok naklon... Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Jun 20, 2015 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Super je i video i muzika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 20, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan slazem se u potpunosti sa gornjim komentarom. Odlican video koji je dopunio onu trecu dimenziju. A ujedno i odlican izbor muzike. Svaka cast jos jednom na poduhvatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast... Jos malo pa godisnjica tvog polaska... Gde nas vodis sledece. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 22, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
poka 43 Napisano Jun 23, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: KTM ADV 990 Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti čas druže Zoki!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 23, 2015 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Zoki,nista manje od tebe nismo ni ocekivali,odlican video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Jun 24, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan super video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Jun 29, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan TV Prva je u explosivu napravila malu reportazu ..... http://www.prva.rs/web-tv/info/exploziv/19156/exploziv---26062015/59000/kavazoki.html 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 29, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo urađeno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jun 30, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Posle dva meseca i dvadeset dva dana provedenih u sedlu,... i predjenih 24.000 km kroz deset zemalja..... sa pozajmljenom tablicom od komsije iz Las Vegasa i jos jednom obradom u fotoshopu i bez internacionalne dozvole, moze daleko da se dogura...... vreme je da se gleda kako nazad. Pozdrav za sve iz dalekog Japana i zahvalan na podrsci od svih vas..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 2, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kad krećeš u Južnu Ameriku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 29, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam video i reportazu na explozivu, svaka cast, i za ovo treba muda do kolena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Jul 29, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Eksplozivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 17, 2015 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Treba da ustanem za nekih pet sati, valjalo bi da uveliko spavam ali ajd' još malo, još malo, još malo, pa sam stigao do dela gde si pomenuo da bi možda odustao od puta, reko' gde sad da prekinem čitanje, neću moći da zaspim...Maštam o jednoj baš takvoj ruti već neko vreme samo što me Japan i nije privlačio preterano (sada još znatno manje) ali želja je da jednog dana pređem celu Evroaziju, pa idemo dalje...I da nisam čuo za tebe/čitao ovu temu, dovoljno je samo da vidim motor koji voziš da shvatim da se radi o starom moto vuku, sve fore znaš... Svako dobro i jedva čekam sledeći putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baćuška 0 Napisano Octobar 11, 2015 U prolazu, 1 post Motocikl: Suzuki v strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Zoki objasnio sta je bajker avanturista ! Ali pravi! Zz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 11, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Lepa reportaža Eksploziva, dočarali su možda maleni delić svega ali sigurno zagolicali maštu mnogima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...