svetac 527 Napisano Jul 6, 2014 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze,ocuvana manjerka,mozda nekome zatreba da neku varijantu kofera! nisam nasao svojevremeno drugu a na ovu naleteo danas na tavanu! cena 1 crvena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jul 6, 2014 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan prodajes ili kupujes? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2006 Napisano Jul 6, 2014 Drug član, 1289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno, ajde ostavi telefon pa da se cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 6, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ako malitomic odustane,ja sam sledeci kupac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 8, 2014 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan uhhhhhhhhhh,kako sada podeliti megdan! Nikola-Pera se javio odmah na PP sa svim detaljima potrebnim za slanje,tako da njemu ide! inace to je moj brat od strica,kako bi rekao ivan i.! moze lock! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 9, 2014 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno, ajde ostavi telefon pa da se cujemo nikola pera je odustao iz tehnickih razloga(manjerka nema termos u sebi),tako da je prodaja i dalje u toku! malitomic? zainteresovan i dalje bez termosa u njoj? inace je bukvalno nova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 9, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno, ajde ostavi telefon pa da se cujemo nikola pera je odustao iz tehnickih razloga(manjerka nema termos u sebi),tako da je prodaja i dalje u toku! malitomic? zainteresovan i dalje bez termosa u njoj? inace je bukvalno nova! sta znaci nema termos,tj sta zoves termos? jel to drzi temperaturu ili ne,npr toplu hranu da drzi satima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 9, 2014 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno, ajde ostavi telefon pa da se cujemo nikola pera je odustao iz tehnickih razloga(manjerka nema termos u sebi),tako da je prodaja i dalje u toku! malitomic? zainteresovan i dalje bez termosa u njoj? inace je bukvalno nova! sta znaci nema termos,tj sta zoves termos? jel to drzi temperaturu ili ne,npr toplu hranu da drzi satima? to mu dodje jos jedna alu kutija u kutiji,unutar ove u koju se stavlja hrana pa nesto duze ostaje toplo,tako nekako! mislim da sa koferom nema veze,jer je znatno manja,a na ovoj spoljnoj su rucke i brave! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2006 Napisano Jul 10, 2014 Drug član, 1289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan, poslacu ti adresu na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 10, 2014 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da sada moze lock! sutra saljem malom tomicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 16, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislim da si ti care prvi koji je nešto prodao na podforumu kupujem 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jul 16, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislim da si ti care prvi koji je nešto prodao na podforumu kupujem Ja jos uvek nisam uklikerio da li je ovo kupovina, prodaja ili se samo prsimo onime sta imamo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 21, 2014 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislim da si ti care prvi koji je nešto prodao na podforumu kupujem Ja jos uvek nisam uklikerio da li je ovo kupovina, prodaja ili se samo prsimo onime sta imamo??? dok ste se vi klikerovali,proodata je manjerka! hvala svima tema moze da se zakljuca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...