srdjan kv 13 Napisano Jul 6, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je cest problem sa svecicama dosao sam na ideju da napravim nesto sa cim bi mogao da ispitam svecicu , da li baca varnicu i kako. Vodjen nekim predhodnim iskustvom ( sto se tice mehanike i elektrike) povezao sam bobinu na izvor napajanja i mehanicki prekidao (-) na klemi. Bobina izbacuje struju na svecicu ali ne uvek i ne nesto jaku, jedva vidnu varnicu. Neznam dali mi je ispravan kondenzator, pa mozda zbog toga zeza. Ako neko ima neke sugestije , samo napred , svaka pomoc je dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 6, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Sve i da ti baca varnicu ovako ne mora da znaci da ce i pod pritiskom (kompresijom) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Jul 7, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis to sam ispustio iz vida. Onda znaci kad svecke pocnu da zezaju menjaj sve cetiri i gotovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Jul 7, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan A bobina, ona bi trebalo da moze da se ispita! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 7, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Napravis ovako nesto Ne znam koliko se isplati zezati se, sem ako su iridijumske ne kostaju previse. Jedino iz zanimacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Jul 10, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se igrao i dosao do resenja. Napravio sam ono stosam hteo.Probao danas i sve funkcionise , ma da izgleda malo šašavo! Ostaje mi da nabavim nešto čime bi mogao da regulišem brzinu automata za migavce (trenutno je tu sijalica 21w). Evo dole i šeme pa pogledajte, kažem izgleda šašavo ali radi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eldin Dervisevic 0 Napisano Maj 29, 2021 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam problem sa strujom na skuteru ne baca mi struju na svecicu to mi se desavalo i prije poslije sam zamijenio cdi i poslije je proradio sve do sad ali opet ne baca struju ponekad bi upalio ali odma dobije obrtaje i ugasi se i poslije nece da upali sad ne baca struju a meni je otkaceno na volan za paljenje palim ga na kurblu u pitanju je salcano 150cc . Hvala !! Promenio Maj 29, 2021 član Eldin Dervisevic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...