Ivta 24 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ljudi! nego sto dodjoste u Belu Crkvu onako kasno???? ja sam cuo da je to zato sto vozite SUZUKI-e!!! neki su isli preko Pekinga pa su stigli pre ostatka ;D :D :D :D dobra fora za SUZUKI je hahahaha Pozdrav braci iz Temerina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan daaaaa, zaboravih vam boje pohvaliti!!!!!! skoro dobre kao nase ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Pala nova bojica,treba sad praviti nove zastave. Uzdravlje priljatelji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine krećemo sa raznim akcijama u okviru našeg grada,a u režiji moto kluba EXTREM. Prva u nizu je podela marama osnovcima i flajera upozerenja vozačima na decu u saobraćaju. U okviru ove akcije podelili smo flajere upozorenja vozačima na semaforima na kojima stoji upozorenje da su deca aktivni učesnici saobraćaja i da je veliki broj nastradale dece upravo posledica nepažnje vozača u blizini škola. Celu akciju su ispratili i lokalni mediji koji će snimke sa ove akcije koristiti tokom cele skolske godine kako bi probudili svest vozacima i donekle poboljsali bezbednost dece u saobraćaju. Deca i roditelji su prihvatili akciju sa velikim oduševljenjem, deca naravno zato što su dobila poklončić za prvi dan škole, a roditeljima smo malo probudili uspomene sa crvenim maramama koje smo delili i uglavnom su komentari bili "vidi kako su lepe kao nekad pionirske" Takodje je podeljen veći broj flajera upozorenja vozačima motornih vozila ispred same škole. Svim silama se trudimo da istaknemo što pozitivniju sliku o vozačima motora i promenimo mišljenje gradjanstvu o nama. deo crvene ekipe na okupu Slike same govore Podela flajera vozačima I naravno zadovoljne učiteljice, koje su izrazile želju da ih po nekad provozamo U nastavku akcije MUP je imao predavanje o bezbednom dolasku i odlasku iz škole na većini časova u OŠ. Po savetu MUPa i kolegijuma OŠ odustali smo od deljenja maskirnih prsluka jer nisu zakonom usvojeni da ih nose deca na pešačkim prelazima, već kao preporuka, a i djaci- prvaci su jako uzbudjeni prvog dana škole tako da su marame deljene kao poklon bile baš prava stvar. Idemo dalje i obaveštavamo o akcijama,sledeća planirana je dobrovoljno davanje krvi 26.09.2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST! TAKO SE TO RADI! SRETNO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan tako treba momci i devojke ;)nego ovaj bajker na kawi bi odgovarao za temu FILA papuce ;)pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 1, 2009 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Extemci Smederevci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli Extremi u školu ,bravo za akciju,pozdrav drugari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Mala izmena kod adrese sajta, radi lakseg pronalazenja www.extrem-mk.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Octobar 12, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan U okviru delovanja m.k. EXTREM 26.09.2009. godine, izvedena je druga u nizu vrlo uspešna akcija dobrovoljnog davanja krvi u kojoj smo prikupili 46 jedinica krvi. U akciji, pored članova našeg moto kluba, učestvovao je veliki broj prijatelja i simpatizera kluba iz Smedereva, odredjen broj čalnova moto klubova iz MASa, nekoliko člana iz klubova van ove org,anizacije i odredjeni broj nezavisnih bajkera. Uglavnom iz sopstvenih donacija uspeli smo da se oduzimo svima koji su imali volje da daju krv, skromnim poklonima u smislu zahvalnice, priveska, majce i dodatne hrane za davaoce. Nakon ove humanitarne akcije organizovana je prilično dobra žurka na kojoj je učestvovalo oko 1.000 ljudi, blizu 70 predstavnika moto klubova iz Srbije,Vojvodine,Kosova i Republike Srpske i veliki broj nezavisnih bajkera iz svih krajeva. Podelom flejera vozačima za opreznu vožnju ispred Osnovnih škola, osnovcima poklončića za prvi dan u školi, dobrovoljnim davanjem krvi, definitivno nismo završili sa akcijama za 2009. godinu. U planu su još dve akcije do Nove godine ali o njima otom potom kad ih budemo realizovali. Malo slika sa DDk Više slika sa ove i drugih akcija članstva na adresi www.extrem-mk.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Octobar 12, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Ja sam redovan davaoc krvi tako da ne mogu da učestvujem u bajkerskim akcijama jer mi se ne uklapaju u raspored Ovo me uvek muči kada neki klub organizuje dobrovoljno davanje. Bio sam na žurci u Smederevu bilo je sasvim ok! Pozdrav Extremima, vidimo se na proleće! Robert M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Ja sam redovan davaoc krvi tako da ne mogu da učestvujem u bajkerskim akcijama jer mi se ne uklapaju u raspored Ovo me uvek muči kada neki klub organizuje dobrovoljno davanje. Bio sam na žurci u Smederevu bilo je sasvim ok! Pozdrav Extremima, vidimo se na proleće! Robert M. Pozdrav za MK Mužlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perovac 0 Napisano Octobar 20, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale! Pozdrav! Ilegalni moto klub "Manekeni" Cacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano Mart 5, 2015 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Smederevcima. Imam jednu molbu, moze li mi neko dati kontakt telefon kluba ili predsenika kluba? Boban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...